Boşnaklar, Ertem Şener'in iğrenç paylaşımını unutmadı: Hangi yüzle selam yolluyorsun?

Beyaz TV'de Beyaz Futbol'u sunarken, Boşnak kadınlarına hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı'yı savunan Ertem Şener, Boşnakları yine kızdırdı. Şener, Beşiktaş'ın yeni transferi Boşnak Miralem Pjanic'e özel video hazırlayarak futbolcuya ve Bosna Hersek'e selam gönderdi. Şener'in o dönem Boşnakları Fetöcü ilan ettiğini hatırlatan Boşnak örgütleri, "Bu ne yaman çelişki Ertem Şener sen Boşnakları Fetöcü ilan etmiştin. Hangi yüzle o selamı yolluyorsun. Boşnaklar unutmaz." dedi.

Ertem Şener, bir dönem Beyaz TV'de Beyaz Futbol'u sunarken programın yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı Boşnaklara iğrenç göndermede bulunarak korkunç bir skandala imza atmıştı. O günlerde Boşnak kadınlarına hakaret eden Kütahyalı'nın arkasında duran Ertem Şener, yine Boşnakları kızdırdı.

Ertem Şener, Beşiktaş'ın yeni transferi Boşnak asıllı Miralem Pjanic ile ilgili bir paylaşım yaptı. Boşnak örgütleri Şener'in Rasim Ozan Kütahyalı'yı savunduğu eski paylaşımını da sosyal medyadan paylaşarak, TV 100 sunucusuna tepki gösterdi.

 

"BOŞNAKLAR UNUTMAZ"

TV 100 Var Odası Program Editörü Ertem Şener'in, 21 Kasım 2017'de Boşnak kadınlarına hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı'yı savunduğu zaman Boşnakları Fetöcü ilan ettiğini hatırlatan Boşnaklar, aynı Ertem Şener'in, bugün Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Boşnak Miralem Pjanic'e Özel video hazırlayarak selam yollamasına, "Bu ne yaman çelişki Ertem Şener sen Boşnakları Fetöcü ilan etmiştin. Boşnaklar unutmaz." diyerek tepki gösterdi.

Boşnaklar, Ertem Şener'in iğrenç paylaşımını unutmadı: Hangi yüzle selam yolluyorsun?

"HANGİ YÜZLE O SELAMI YOLLUYORSUN?"

İşte Boşnaklar tarafından Ertem Şener'e yönelik o sözler:

"Boşnaklar Sayfası Olarak Ertem Şener'e Sesleniyoruz.

1) TV10O Var Odası Program Editörü Ertem Şener 21 Kasım 2017'de Boşnak kadınlarına hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı'yı Savunduğu vakit Boşnakları Fetöcü İlan etmişti.

2) Aynı Ertem Şener Bugün Beşiktaş'ın Dünyaca Ünlü Yıldız Futbolcusu Boşnak hemşehrimiz Miralem Pjanic'e Özel video Hazırlayarak Miralem Pjanic'e ve Bosna Hersek'e Selam olsun diyor. Bu ne yaman çelişki Ertem Şener sen Boşnakları Fetöcü ilan etmiştin.

3 ) Ertem Şener sen yıllar önce Boşnak halkını Fetöcü ilan et sonra gel bugün Miralem Pjanic'e ve Bosna Hersek'e Selam yolla hangi yüzle o selamı yolluyorsun. Boşnaklar unutmaz."

 

Boşnaklar, Ertem Şener'in iğrenç paylaşımını unutmadı: Hangi yüzle selam yolluyorsun? ile ilgili etiketler Ertem Şener Rasim Ozan Kütahyalı boşnaklar Miralem Pjanic
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.