Boşnak göçmeni Hidayet Türkoğlu'ndan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert sözler

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri damga vurdu. Kütahyalı'nın sözlerine Boşnak göçmeni olan Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Hidayet Türkoğlu da sert tepki gösterdi.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Tv'de yaptığı ve çok tepki alan yoruma sert tepkiler gelmeye devam ediyor. Saffet Sancaklı'nın "Şerefsiz oğlu şerefsiz" şeklindeki yorumunun ardından şimdide bir başka Boşnak kökenli isim Hidayet Türkoğlu'ndan da ROK'a ağır sözler geldi.

HİDAYET TÜRKOĞLU'NDAN SERT TEPKİ

Türkiye Basketbol Federasyonu başkanı Hidayet Türkoğlu Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklar hakkındaki sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Aslen Boşnak göçmeni olan Türkoğlu, "Tarih boyunca Türklerle dostluğu ve samimiyeti sayesinde tüm dünyayı kıskandıran Bosna Halkını, aşağılık, adi ve akılsız yakıştırmayla küçük düşürmeye çalışan Rasim Ozan Kütahyalı ve onun gibileri hak etmiyoruz." dedi.

Boşnak göçmeni Hidayet Türkoğlu'ndan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert sözler ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Hidayet Türkoğlu boşnak tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.