Bosna Hersek para birimi nedir? Bosna Hersek'e vize, pasaport kaldırıldı mı?

Bosna Hersek vize, pasaport kaldırıldı mı sorusu bu ülkeye Türkiye’den gidecek olanlar için gündemde ilk sırada yer aldı. Kimlik kartı ile seyahat döneminin başlayacağı Bosna Hersek ile bir anlaşmanın imzalandığı duyuruldu.

Türk vatandaşları için Bosna Hersek'e vizesiz seyahatlerle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Şefik Caferoviç ile yaptığı görüşme sonrasında Türkiye ile Bosna Hersek arasında kimlik kartı ile seyahat döneminin başlayacağını söylemesi akabinde Bosna Hersek vize, pasaport kaldırıldı mı sorusuna yanıt aranıyor.

Bosna Hersek’e Vize, Pasaport Kaldırıldı Mı?

Yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki seyahatlerde Kimlik Kartı döneminin başlayacağı ve vize, pasaport döneminin sona ereceği kaydedildi.

Bosna Hersek para birimi nedir? Bosna Hersek'e vize, pasaport kaldırıldı mı?

Bosna Hersek Para Birimi Nedir?

Bosna Hersek ülkesinin para birimi "Konvertibl Mark" ya da "Değiştirilebilir Mark" olarak bilinmektedir. Bosna Hersek ödeme olarak Euro'yu da kabul eden bir ülkedir. Kısaltılmış hali ve aynı zamanda sembolü KM olan "Konvertibl Mark"ın kodu "BAM" şeklindedir.

1 KM = 9.26 TL’dir.

Bosna Hersek Avrupa Birliği Üyesi Mi?

Bosna Hersek, 15 Şubat 2016 tarihinde AB'ye üyelik için resmi olarak başvuruda bulunduktan sonra Bosna Hersek’in başvurusu 20 Eylül 2016 tarihinde kabul edildi.

Bosna Hersek para birimi nedir? Bosna Hersek'e vize, pasaport kaldırıldı mı? ile ilgili etiketler Bosna Hersek Vize pasaport para birimi kimlik kartı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.