Boşanmak isteyince kocası falçatayla saldırmıştı... Hanna Butym: Korku içinde yaşıyorum...

İstanbul’da bir AVM'de, boşanma aşamasında olduğu kocası Mesut Öztürkmen’in (44) falçata ile saldırmasından dolayı yüzünden yaralanan ve yüzünün bir kısmı felç kalan Ukraynalı Hanna Butym (28), korku içinde yaşadığını ifade ederek "O beni öldürmeye gelmişti, en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Dehşet verici olay, Barkırköy’de 15 Ocak günü bir alışveriş merkezi önünde meydana geldi. Karısının kız kardeşini sosyal medya üzerinden iz sürerek Kocaeli’den İstanbul’a gelen Mesut Öztürkmen, AVM'de kendisinden boşanmak istediğini söyleyen Ukraynalı eşi Hanna Butym’i takip ederek saldırdı.

Boşanmak isteyince kocası falçatayla saldırmıştı... Hanna Butym: Korku içinde yaşıyorum...

Hanna Butym’in, elinde bulunan falçata ile yüzünü kesen Öztürkmen’i etrafta bulunan vatandaşlar engelledi. Korkunç olayın ardından yaralanan kadın tedavi için hastaneye kaldırılırken, Öztürkmen olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. Emniyet güçleri tarafından yakalanan Mesut Öztürkmen, Bakırköy Nöbetçi 4’üncü Sulh Ceza Hakimliğince ‘Eşini kasten öldürmeye teşebbüs etme’ suçundan tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Boşanmak isteyince kocası falçatayla saldırmıştı... Hanna Butym: Korku içinde yaşıyorum... - Resim : 2

‘ŞİDDET GÖRDÜĞÜ İÇİN AYRILMAK İSTEMİŞ’

Olayın ardından yüzünün yarısının felç olduğunu ve korku dolu günler geçirdiğini söyleyen mağdur kadın, “Ben 2,5 yıl Mesut Öztürkmen ile evli kaldım. Onunla beraberken iyi bir yaşamım yoktu. İşsizdi... Bana, çocuklara ve kendine bakmıyordu. Beni dövüyor, şiddet uyguluyordu ve başka kadınlarla konuşuyordu. Ben bu şekilde hayat sürmek istemedim ve boşanma davasını açtıktan sonra Ukrayna’ya döndüm. Adresimi, nerede yaşadığımı bilmiyordu ama sürekli bana hem cep telefonundan hem de sosyal medya üzerinden yazıp tehdit ediyordu. Seni ben öldüreceğim, senin kız kardeşini ve yakınlarından 4 kişiyi öldüreceğim diyordu. Adresimi bilmiyordu ancak beni hep bulmak için uğraşıyordu. Ben seni bir gün bulup öldüreceğim diye yazıyordu bana” diye konuştu.

Boşanmak isteyince kocası falçatayla saldırmıştı... Hanna Butym: Korku içinde yaşıyorum... - Resim : 3

‘AMACI YARALAMAK DEĞİL ÖLDÜRMEKTİ’

Mesut Öztürkmen’in korkunç olayın ardından emniyete verdiği ifadesinde kendisini öldürmek için geldiğini söylediğini ileri süren Hanna Butym sözlerine şöyle devam etti;

Boşanmak isteyince kocası falçatayla saldırmıştı... Hanna Butym: Korku içinde yaşıyorum... - Resim : 4

“Kız kardeşim eşiyle birlikte İstanbul’a tatile gelince onların yanına gittim onunla konuşmak için. Vakit geçirmek için bir alışveriş merkezine gittik. Oradayken beni buldu. Nasıl beni bulduğunu bilmiyorum ama kız kardeşim iki gün önce sosyal medyada bir fotoğraf paylaşmıştı, alışveriş merkezinin ışıklarını çekip yayınlamıştı. İki gün sonra tekrar alışveriş merkezine gittik. Mesut Öztürkmen polis ekiplerine de 2 gün orada beklediğini söylemiş. Arkamdan gelip saçımdan tuttu ve yüzümü kesti. Boğazımı kesmeye de çalışmış ama ona müdahale etmişler o yüzden yapamamış. Beni öldürmeye çalışmış Mesut Öztürkmen polise öyle söylemiş.”

Boşanmak isteyince kocası falçatayla saldırmıştı... Hanna Butym: Korku içinde yaşıyorum... - Resim : 5

‘ESKİ YÜZÜME KAVUŞMAK İSTİYORUM’

Yüzünün yarısının felç kaldığını ve birçok refleksi kullanamadığını ifade eden Hanna Butym; “Şu anda o cezaevinde ve ben korkuyorum. Erkenden dışarı çıkar diye korkuyorum. Çok ceza almasını ve cezaevinde uzun süre kalmasını istiyorum. Korkuyorum çünkü. Yüzümde şu anda yaralar var, şu an yüzümün yarısını hissetmiyorum. Kaşım çalışmıyor, gülme refleksi çalışmıyor ve bir doktorun bana yardım etmesini istiyorum, eski yüzüme kavuşmak istiyorum” dedi.

DHA

Boşanmak isteyince kocası falçatayla saldırmıştı... Hanna Butym: Korku içinde yaşıyorum... ile ilgili etiketler falçatalı dehşet falçata ile suratını kesti falçata

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.