Boşanmak isteyen eşine kızıp evi ateşe vermek istedi

Konya'da eşinin telefonda boşanmak istediğini söylediği koca çılgına döndü. Eve gelen koca kapı açılmayınca kapıyı ateşe vererek evi yakmak istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Evi yakmak isteyen şahıs ise olay yerinden kaçtı.

Olay, saat 19.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Güler Yüzlü Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre, akşam saatlerinde D.Ç, telefonda görüştüğü kocası Ö.Ç.'ye boşanmak istediğini söyledi.

Boşanmak isteyen eşine kızıp evi ateşe vermek istedi

Sinirle eve gelen Ö.Ç., kapı açılmayınca evin kapısını dışarıdan ateşe verdi. D.Ç’nin evde olmadığı sırada yaşanan olay üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını evin içine sıçramadan kısa sürede söndürdü.

Boşanmak isteyen eşine kızıp evi ateşe vermek istedi - Resim : 2

D.Ç. ile Ö.Ç. arasında şiddetli geçimsizlik olduğu ve Ö.Ç.'nin alkollü olarak eve gelip yangın çıkarttığı iddia edildi. D.Ç., eşiyle kavgalı olduklarını ve boşanmak istediğini söylediği için eşinin evi yakmak istediğini öne sürdü. Öte yandan, olay yerinden uzaklaşan Ö.Ç’nin tekrar gelerek aynı apartmanda boş bulunan başka bir evin kapısını daha yakmaya çalıştığı öğrenildi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Boşanmak isteyen eşine kızıp evi ateşe vermek istedi ile ilgili etiketler Konya boşanma evi ateşe verdi koca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.