Boşanmak istediği kocası ve ailesi saatlerce işkence etti!

İstanbul'da Ceylan Yıldırım, eşi Ersin'den boşanmaya karar verdi. Ancak eşi ailesiyle birlikte Ceylan'ı ormana kaçırıp işkence etti. Ölümden dönen genç kadın yardım istedi.

Takvim'in haberine göre; İstanbul'da Ceylan Yıldırım, boşanmak istediği eşi tarafından kaçırıldı. Saatlerce işkenceye uğradı.

Boşanmak istediği kocası ve ailesi saatlerce işkence etti!

İstanbul'da Ceylan Yıldırım (26) ve Ersin Yıldırım (32), 2012'de görücü usulüyle evlendi. Boşanma davası açan genç kadın, 6 ay önce evi terk etti. Geçen hafta sonu eve dönerken siyah bir minibüs önünü kesti. İddiaya göre boşanmak istediği kocası Yıldırım, kardeşleri Ali ve Dilek ile amcası Sait Yıldırım, genç kadını Beykoz'da ormanlık alana götürdü.

Boşanmak istediği kocası ve ailesi saatlerce işkence etti! - Resim : 2

ÖLMEK İSTEMİYORUM

Ceylan Yıldırım "Eşim, kardeşleri ve amcası saçımdan tutup aracın beni içine attılar. Koltuğun altına sıkıştırıp tekme tokat dövdüler. Beykoz'a götürdüler. Orada işkence ettiler. Çok canım yanıyordu. Kemiklerim kırılmıştı. Korktum, ağladım. Sonra yine bayılmışım. Uyandığımda polisler başımdaydı. Lütfen sesimi duyun. Ölmek istemiyorum. Tek kalamıyorum, korkuyorum" dedi.

Boşanmak istediği kocası ve ailesi saatlerce işkence etti! - Resim : 3

Annesi Rahime Aksakallı ise "Engel olmaya çalıştım ama damadın amcası bana biber gazı sıktı. Resmen öldürmek istemişler, işkence etmişler. Bu caniliği aklım almıyor" diye konuştu.

Boşanmak istediği kocası ve ailesi saatlerce işkence etti! - Resim : 4

Talihsiz kadının şikayeti üzerine boşanma aşamasındaki kocası polis tarafından gözaltına alındı. 

Boşanmak istediği kocası ve ailesi saatlerce işkence etti! ile ilgili etiketler İşkence İstanbul koca Ceylan Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.