Boşanma sürecinde olan Emina Sandal kendini bakın neye vurdu!

Şarkıcı Mustafa Sandal'la sıkıntılı bir boşanma süreci yaşayan Emina Sandal kendisini alışverişe vurdu. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen Emina, aldığı 36 bin TL'lik kürkle hayvanseverlerin tepkisini çekti.

Mustafa Sandal’dan lüks harcamaları nedeniyle boşanma sürecinde oldukları konuşulan Emina Sandal, Nişantaşı’ndan kendisine bir kürk mont aldı

Emina Sandal önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülendi. Emina Sandal girdiği lüks bir mağazadan 36 bin TL'lik kürk aldı.

KONUŞMADI!

Mağaza çıkışında muhabirleri fark eden ve gergin olduğu gözlenen Emina, “Sıkıldım sizlerden, ne sizi görmek ne de konuşmak istiyorum!” dedi.

Öte yandan Emina Sandal Instagram hesabından imalı paylaşımlar yapmayı da ihmal etmiyor. O paylaşımlardan birinde de; "Hayattaki en büyük hatalarımdan biri insanların onlara gösterdiğim sevginin aynısını bana göstereceklerine inanmak oldu." yazıyor.

5a44e485c03c0e22b49a7e1a

Boşanma sürecinde olan Emina Sandal kendini bakın neye vurdu! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal dava emina sandal boşandı barıştı kürk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.