Boşanma sürecinde kardeşinin evine taşınan Hadise ev arayışına geçti

Kendisinden 3 yaş küçük olan iş insanı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan'da evlenen Hadise, bir süre önce boşanma davası açtığını açıklayarak evliliğini bitirmeye hazırlandığını açıklamıştı. 4 buçuk aylık evliliğini sonlandırmaya hazırlanan 36 yaşındaki popçu yeni ev arayışına başladı. Şimdilerde kardeşinin evinde kalan Hadise, yeni bir hayata başlamak için Yeniköy - İstinye civarında ev bakıyor.

Aylar önce evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler'in evliliğinde kriz çıktığı iddia edilmişti. Dedikodular üzerine ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtığını duyurmuştu. Hadise paylaşımında, ''Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. Hadise'' ifadelerine yer vermişti.

hadise - mehmet dinçerler


RİVA'DAKİ EVİ TERK ETTİ

Boşanma kararının ardından Mehmet Dinçerler ile birlikte oturduğu Riva'daki villayı terk eden Hadise eşyalarını da alıp geçici süreliğine kardeşinin evine yerleşmişti. Hadise yeni ev arayışına başladı.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; 4 aylık eşi Mehmet Dinçerler’e çekişmeli boşanma davası açan Hadise, hayatında yeni bir sayfa açmak için Yeniköy-İstinye hattında ev aramaya başladı.


GEÇİCİ OLARAK KARDEŞİNE YERLEŞTİ

Bir süredir kardeşi Derya Açıkgöz’ün evinde kalan Hadise'nin en kısa sürede kendi düzenini kurmak istediği öğrenildi. Şarkıcı, evlenmeden bir süre önce Yeniköy’e taşınmış, evlendikten sonra da Mehmet Dinçerler ile birlikte Riva’daki evine yerleşmişti.

 

 

 

Boşanma sürecinde kardeşinin evine taşınan Hadise ev arayışına geçti ile ilgili etiketler Hadise mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.