Boşanma sonrası sessizliğini bozdu! Reza Zarrab'ın eski aşkı Günel'den bomba açıklamalar

Yıllar önce İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen ve 'Didem' şarkısı ile ünlenen Azeri şarkıcı Günel Zeynalova, 8 yıl aşk yaşadığı eski sevgilisi Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş ile 11 yıllık evliliğini bitirmesinin ardından bomba açıklamalarda bulundu.

46 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş, 'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını' gerekçesi ile 11 yıllık eşi ve kızı Alara Zarrab'ın babası Reza Zarrab'a boşanma davası açmıştı. Boşanma kararının ardından geçtiğimiz günlerde kızı Alara'yı da yanına alarak son kez konuşmak için eşi Zarrab’ın yanına ABD’ye giden Gündeş, Türkiye’ye döndükten kısa bir süre sonra boşanma kararını kesinleştirmişti. 22 Nisan’da Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde görülen dava sonunda çiftin boşanmasına hükmedilmişti. Çift, 24 Mayıs'ta anlaşmalı olarak boşandı ve 11 yıllık evlilik sona erdi. Tek celsede boşanan çiftin kızları Alara'nın velayeti ise anneye verildi.

Boşanma sonrası sessizliğini bozdu! Reza Zarrab'ın eski aşkı Günel'den bomba açıklamalar

GÜNEL İLE AŞK YAŞARKEN EBRU GÜNDEŞ İLE EVLENMİŞTİ

Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş ile boşanma aşamasında olduğu süreçte, gözler 2000 ile 2008 yılları arasında birliktelik yaşadığı Azeri Kızı Günel'e çevrilmişti. Zarrab, Günel ile 8 yıl aşk yaşamış ve ilişkileri evlilik yolunda ilerlerken Ebru Gündeş ile yeni bir aşka yelken açmıştı.


GÜNEL: ''BEN ACILARDAN GÜÇLENMİŞ BİRİYİM...''

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanma sürecinde adı yeniden magazin gündeminde anılmaya başlanan Günel hakkında yapılan yorumlara sosyal medya hesabından açıklık getirmişti. Günel, ''Benim sabrımı ölçmeyin. Beni yargılamadan önce kendi hayatınızı değerlendirin. Beni yenemezsiniz, yıpratamazsınız. Ben bu haksızlıklardan ve acılardan güçlenmiş biriyim.'' şeklinde dikkat çeken ifadelere yer vermişti. Günel'in bu açıklamaları eski aşkı Zarrab'a gönderme olarak yorumlanmıştı.

Boşanma sonrası sessizliğini bozdu! Reza Zarrab'ın eski aşkı Günel'den bomba açıklamalar - Resim : 2

Henüz 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen, 90'lı yıllarda şöhreti yakalayan ve 'Didem' şarkısı ile gönüllerde taht kuran 35 yaşındaki Azeri şarkıcı Günel Zeynalova yine en çok konuşulan isimler arasında...

Instagram'da 880 bin takipçisi olan Günel, son zamanlarda hem eski aşkı Reza Zarrab ile hem de geçirdiği estetik operasyonlarla gündeme geliyor. Sosyal medya hesabından yeni halini paylaşan ve takipçileri tarafından sık sık estetik yaptığı şeklinde yorumlara maruz kalan Günel, Ebru Güneş ile Reza Zarrab'ın boşanmasının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Boşanma sonrası sessizliğini bozdu! Reza Zarrab'ın eski aşkı Günel'den bomba açıklamalar - Resim : 3

BOŞANMA SONRASI AÇIKLAMA

Zarrab'ın aşk yaşadıkları dönemde kendisini aldattığını hatırlatan Azeri şarkıcı sessizliğini bozdu. Yaptığı açıklamalarda Günel'in Ebru Gündeş'i hala affetmemiş olması dikkat çekti. ''Dubai'de gelinlik provası yaptığım sırada Reza Zarrab'ın beni aldattığını öğrenmiştim. Adalet tecelli etti.'' diyen şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü; ''Susmak en büyük intikamdır. Ben o dönemler çok üzüldüm ama görüyorum ki ne ekersen onu biçersin. Ebru Gündeş'in pişmanlığı var ise bu onun problemidir. Ben herkesi bağışladım ve Allah'a havale ettim. Geçmişte yanımda olmayanlar bugün destek oluyorlar akılları neredeydi."

 

 

 

 

Boşanma sonrası sessizliğini bozdu! Reza Zarrab'ın eski aşkı Günel'den bomba açıklamalar ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Reza Zarrab boşanma Günel Zeynalova boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.