Boşanma sonrası Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'ye aldığı 4 milyon TL'lik araba ne olacak?

Birlikteliklerini 2019 yılında nikahla taçlandıran sosyal medya fenomeni ve kozmetik markası sahibi 37 yaşındaki iş kadını Selin Ciğerci ile kendisinden 12 yaş küçük futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın boşanma kararı magazin gündemini salladı. Çiftin boşanma kararının ardından Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'ye doğum gününde hediye olarak aldığı 4 milyon TL değerindeki lüks aracın kimde kalacağı merak konusu oldu.

Kendi kozmetik markasını çıkaran ve vergi rekortmenleri listesine giren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 2019 yılında en son Tuzlaspor'da top koşturan futbolcu Gökhan Çıra ile muhteşem bir törenle nikah masasına oturmuştu. Yasak aşk ve ihanet iddalarının aksine çok mutlu bir aile tablosu imajı çizen çiftten kötü haber geldi. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın mutluluğu yalnızca 2 yıl sürdü. Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti, 10 Eylül 2021'de Beykoz Adliyesi'nde görülecek dava sonrası boşanacak.

 

EŞİNİN HEDİYESİ SELİN CİĞERCİ'DE KALACAK

Snob Magazin'in haberine göre; 2019 yılında Selin Ciğerci ile nikah masasına oturan Gökhan Çıra, eşine geçtiğimiz Nisan ayında doğum günü hediyesi olarak 4 milyon TL değerinde Mercedes marka araba satın almıştı.


Boşanma sonrası Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'ye aldığı 4 milyon TL'lik araba ne olacak?

BİRBİRLERİNDEN MADDİ TALEPTE BULUNMAYACAKLAR

Boşanma sonrası 4 milyon TL değerindeki aracın Selin Ciğerci'de kalacağı ve tarafların birbirinden maddi olarak herhangi bir talepte bulunmayacağı öne sürüldü.

Boşanma sonrası Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'ye aldığı 4 milyon TL'lik araba ne olacak?

Çiftin çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldığı ifade edildi.

 

 

Boşanma sonrası Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'ye aldığı 4 milyon TL'lik araba ne olacak? ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.