Boşanma öncesi Ebru Gündeş'ten flaş hamle

11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab'a ihanet yüzünden boşanma davası açan Ebru Gündeş'in kızı Alara'yı da yanına alarak boşanma öncesi Zarrab ile son kez konuşmak için Amerika’ya gittiği iddia edildi.

Şarkıcı Ebru Gündeş, 'evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı' gerekçesiyle 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab'a geçtiğimiz ay Bodrum Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açmıştı. Dava dilekçesinde eşinin kendisini tanıdığı bir kadınla aldattığını söyleyen Gündeş'in iddiası bir anda ortalığı karıştırdı. Söz konusu kadının Hadise olduğu ve Zarrab ile bir dönem yasak aşk yaşadığı ileri sürüldü. Hadise, Zarrab ile aşk iddialarını yalanlarken bir dönem birlikte çalıştığı yakın arkadaşı Ebru Gündeş'ten beklenmedik bir hamle geldi.

Boşanma öncesi Ebru Gündeş'ten flaş hamle

KONUŞMAK İÇİN YANINA GİTTİ

Posta'da yer alan habere göre; Eşini ihanetle suçlayan Ebru Gündeş, 2 Mayıs’ta kızı Alara’yı da alıp Reza Zarrab ile konuşmak için Amerika’ya gitti.

 

 

Boşanma öncesi Ebru Gündeş'ten flaş hamle ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Hadise Amerika reza zarab boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.