Boşanma haberlerinin ardından Alişan ve Buse Varol'a reklam teklifi yağdı

Evliliklerinde kriz çıktığı ve boşanma aşamasına geldikleri konuşulan Alişan - Buse Varol çifti aralarındaki buzları eritti. Son dönemde haklarında çıkan ayrılık iddialarının ardından yeniden barışan 45 yaşındaki şarkıcı Alişan ile 31 yaşındaki oyuncu eşi Buse Varol'a teklif üstüne teklif yağdı. 4 yıllık evli olan çift, Güneşli'deki bir mağazadaki yeni koleksiyon tanıtımından 100 bin TL aldı.

2018 yılının Mayıs ayında hayatını birleştiren ve Burak ile Eliz adında iki çocuğu olan Alişan - Buse Varol çifti, kızlarının 1. yaşını ayrı ayrı kutlayınca 'boşanma' iddiaları ortaya atılmıştı. Buse Varol'un kızı Eliz için lüks bir otelde organize ettiği partiye Alişan, Alişan'ın ailesiyle birlikte yaptığı kutlamaya ise Buse Varol katılmamıştı.Boşanma haberlerinin ardından Alişan ve Buse Varol'a reklam teklifi yağdıBoşanacakları konuşulan Alişan ile Buse Varol günler sonra barıştı. Zor günleri geride bırakan ve aradaki buzları eriten ikili evliliklerine kaldıkları yerden devam kararı aldı.

ÜNLÜ ÇİFT FİRMALARIN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Boşanma iddialarıyla magazin gündeminden düşmeyen Alişan ile Buse Varol, firmaların gözdesi haline geldi. Takvim'in haberine göre; reklam teklifi yağan çift aralarını düzeltince hemen bir anlaşma da yaptı.

REKLAM ZİYARETİNDEN 100 BİN TL ALDILAR

Güneşli'deki bir mağazadaki yeni koleksiyon tanıtımına katılacak olan çift, bu reklam ziyareti karşılığında 100 bin TL aldı. Daha birçok firmadan reklam teklifi alan ikili için "Barışma bereketli geldi" yorumları yapıldı.

 

Boşanma haberlerinin ardından Alişan ve Buse Varol'a reklam teklifi yağdı ile ilgili etiketler Alişan Buse Varol boşanma reklam teklifi ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.