Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, kayınbiraderini yaraladı, intihar etti

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Serkan B. adlı kişi, boşanma aşamasındaki eşi Huriye B.'yi tartışma sırasında av tüfeği ile öldürdü. Kayınbiraderi Tunahan B.'yi de ağır yaralayan saldırgan koca, daha sonra tüfeği kendisine doğrultarak intihar etti.

Saat 20.00 sıralarında Yozgat'ın Yerköy ilçesine bağlı Sedir köyünde, Serkan B. ile kayınbiraderi Tunahan B. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Serkan B., boşanma aşamasındaki eşi Huriye B. ile kayınbiraderi Tunahan B.'ye av tüfeği ile ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Huriye B. ile Tunahan B. kanlar içerisinde kalırken, Serkan B. aynı silahı kendisine doğrultup, ateşledi.

Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Serkan B.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık ekipleri, Huriye B. ile Tunahan B.'yi ise ilk müdahalenin ardından Yerköy Devlet Hastanesine kaldırdı. Huriye B. de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Tunahan B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA-iHA

Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü, kayınbiraderini yaraladı, intihar etti ile ilgili etiketler Yozgat İntihar Yerköy boşanma aşamasında cinayet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.