Boşanma aşamasındaki eşini çocuklarının gözü önünde canice ezmişti! Olay anının görüntüleri çıktı...

Ordu'da dün akşam İbrahim Pişkin isimli bir adam, boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin'i yolda yürüdüğü sırada 4 çocuğunun gözü önünde kullandığı minibüs ile duvara sıkıştırarak ezip, sonrasında ise araçtan inerek tekmemişti. Büyük tepki çeken o olayın tüyler ürperten görüntüleri ortaya çıktı. İşte İbrahim Pişkin'in eşini öldürdüğü o anlar...

Ordu'nun Korgan ilçesi Merkez Caddesi üzerinde minibüs ile seyir halinde olan İbrahim Pişkin isimli cani dün akşam saatlerinde boşanma aşamasındaki eşine vahşeti yaşattı. 

Cani Pişkin, yolda çocukları ile birlikte yürüyen boşanma aşamasındaki eşi Selime Pişkin'i görünce aracını üzerine doğru sürdü ve duvara sıkıştırdı. 

ÖNCE ARAÇLA DUVARA SIKIŞTIRDI SONRA TEKMELEDİ

Çocuklarının çığlığına aldırış etmeyen Pişkin, araçtan inerek yığılan eşini bir de tekmeledi. Bu sırada çevredeki vatandaşlar, müdahale ettiği saldırganı linç etmeye çalıştı. Olay yeri yakınındaki jandarma ekiplerinin müdahale ettiği kalabalığın içerisinden çıkarılan Pişkin, gözaltına alındı.

 

Boşanma aşamasındaki eşini çocuklarının gözü önünde canice ezmişti! Olay anının görüntüleri çıktı... - Resim : 2

ZAVALLI KADIN AMBULANSTA HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ise yaralı kadını ilk müdahalesinin ardından Korgan Devlet Hastanesi'ne doğru yola çıkardı. 4 çocuk annesi Pişkin, tüm müdahaleye rağmen ambulansta hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Boşanma aşamasındaki eşini çocuklarının gözü önünde canice ezmişti! Olay anının görüntüleri çıktı... - Resim : 3

VAHŞETİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan bu korkunç olayın görüntüleri ortaya çıktı. İbrahim Pişkin'in yaptığı bu vahşet bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Boşanma aşamasındaki eşini çocuklarının gözü önünde canice ezmişti! Olay anının görüntüleri çıktı... - Resim : 4

Boşanma aşamasındaki eşini çocuklarının gözü önünde canice ezmişti! Olay anının görüntüleri çıktı... ile ilgili etiketler Minibüs boşanma Çocuk ibrahim pişkin gorüntüler kamera selime pişkin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.