Boşanma aşamasındaki eşine ve arkadaşına kurşun yağdırdı

Silivri'de bir kişi sokakta karşılaştığı boşanma aşamasındaki eşi ve yanındaki adama kurşun yağdırdı. Silahlı saldırı sonucu talihsiz kadın ve yanında bulunan şahıs ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken silahlı saldırıyı gerçekleştiren koca bir süre sonra karakola giderek teslim oldu.

Olay, saat 17.00 sıralarında Silivri Yeni Mahalle'de meydana geldi. Metehan Ç. isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi E.Ç. ile yanında bulunan M.K. isimli bir erkek şahsa yönelik silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda genç kadın vücuduna isabet eden kurşunlarla, yanında bulunan M.K. ise başına isabet eden mermi ile ağır şekilde yaralandı.

Boşanma aşamasındaki eşine ve arkadaşına kurşun yağdırdı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıslar yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinden kaçan, bir süre önce hakkında uzaklaştırma kararı verilen koca karakola giderek teslim oldu.

Boşanma aşamasındaki eşine ve arkadaşına kurşun yağdırdı - Resim : 2

Olaya ilişkin geniş kapsamlı inceleme başlatıldı.

Boşanma aşamasındaki eşine ve arkadaşına kurşun yağdırdı ile ilgili etiketler Silivri koca silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.