Boşanma aşamasındaki Bensu Soral'dan kafa karıştıran paylaşım!

Bensu Soral özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Show Tv'de yayınlanan ve düşük reytinglerden dolayı erken final yapan Cam Tavanlar dizisinde rol alan ünlü oyuncu Bensu Soral evliliğindeki krizle mücadele ediyor. Eşi Hakan Baş ile boşanma aşamasında olan Bensu Soral instagram paylaşımı ile kafaları karıştırdı.

Hakan Baş ve Bensu Soral çifti 2018 yılında evlenmişlerdir. Evliliğin üzerinden 3 yıl geçen çiftin boşanma haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Hakan Baş'ın Mira Ceren ile gece kulübünde verdiği samimi pozlar Bensu Soral'ı da harekete geçirdi.

BENSU SORAL'DAN BOŞANMA HABERLERİ SONRASI İLGİNÇ PAYLAŞIM!

Eşi Hakan Baş'ın Mira Ceren ile verdiği pozlara Kubilay Aka ile verdiği fotoğrafla cevap veren oyuncu Bensu Soral sosyal medyada da destek gördü.

Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğinde büyük kriz! Kariyerini seçti,  evler ayrılıyor! - Galeri - Magazin

Çok geçmeden Bensu Soral ve Hakan Baş ortak bir açıklama yaparak “Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var.” dedi.

Düğün tarihi belli oldu (Hakan Baş & Bensu Soral) - Magazin Haberleri | NTV

Çiftin birlikte bir arkadaşlarının düğününe katılması ise kriz çözüldü olarak yorumlandı. Ancak ‘2. Sayfa’nın haberine göre; ikili evliliklerini kurtarmayı başaramadı ve boşanma kararı aldı. Hakan Baş ile Bensu Soral davanın açılması için avukatlarıyla görüşmeye başladılar.

Bensu Soral ve Hakan Baş arasında neler oluyor? - samdan

Öte yandan bu haberlerin ardından Bensu Soral’ın instagram hesabından havuzda yaptığı eğlenceli paylaşımsa kafaları karıştırdı. Soral’ın 4.3 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında halen Baş soyadını kullandığı da gözlerden kaçmadı.

Boşanma aşamasındaki Bensu Soral'dan kafa karıştıran paylaşım! ile ilgili etiketler Bensu Soral Hakan Baş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.