Boşanır boşanmaz Türkiye'den gitmişti... Petek Dinçöz, Amerika'ya yerleşme nedenini açıkladı

Geçtiğimiz Mart ayında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran 41 yaşındaki şarkıcı Petek Dinçöz, Türkiye'yi terketmiş ve Miami'ye yerleşmişti. Oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile birlikte Miami'de yeni bir hayata başlayan Petek Dinçöz önceki gün Etiler'de görüntülendi. Ünlü şarkıcı Amerika'ya taşınma nedenini açıkladı.

2014 yılında evlendiği iş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mart ayında sonlandıran Petek Dinçöz, oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile birlikte Miami'de yeni bir hayata başlamıştı.

Dinçöz, özel hayatıyla ilgili bu gelişmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu:

''Herkese Merhabalar,
Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle birlikte büyüyen başta “PDFC“ ailem , sonra siz değerli sevenlerim . Öncelikle beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, ben çok iyiyim. Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonra ki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurtdışında devam etmesini istediğim için, Miami ‘ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz.Elimden geldiğince de instagramda aktif olmaya çalışacağım.
Hepinizi çok seviyorum,kocaman sevgiler 💕
Petek Dinçöz''

Boşanır boşanmaz Türkiye'den gitmişti... Petek Dinçöz, Amerika'ya yerleşme nedenini açıkladı

''ÇOCUĞUMUN EĞİTİMİ İÇİN YERLEŞTİM''

Serkan Kodaloğlu’ndan boşandıktan sonra Amerika’ya yerleşen Petek Dinçöz, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı. Oğluyla alışveriş yapan Dinçöz, kendisine yöneltilen sorular üzerine Amerika'ta yerleşme nedenini açıkladı.

Dinçöz, oğlu ile birlikte Amerika'ya gitmesiyle ilgili “Miami’ye çocuğumun eğitimi için yerleşme kararı aldım. Her şeyim onun üzerine kurulu. Ama bir ayağımız yine Türkiye’de olacak. Şunu söyleyebilirim; sürprizlere açık olun. Güzel işlerle döneceğim” dedi.

Boşanır boşanmaz Türkiye'den gitmişti... Petek Dinçöz, Amerika'ya yerleşme nedenini açıkladı - Resim : 2

 

Boşanır boşanmaz Türkiye'den gitmişti... Petek Dinçöz, Amerika'ya yerleşme nedenini açıkladı ile ilgili etiketler Miami Amerika petek dinçöz serkan kodaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.