Boşandıktan sonra yeniden aşk yaşamaya başlayan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser yeniden ayrıldı

2016 yılında evlendiği, iki çocuğunun babası işletmeci Mustafa Can Keser ile 2020 yılında boşanan Damla Ersubaşı, eski eşiyle yeniden barışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Can Keser'den evlenme teklifi alan ve 2'nci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Damla Ersubaşı ilişkisini noktaladı.

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, iki yıl önce boşandığı eski eşi Mustafa Can Keser ile yeniden barışmıştı. Ersubaşı, güzel haberi "Kızlarımın babası, hayatımda en çok kıymet verdiğim insanların başında gelen minik kuşum... Birlikte tekrar bir yola çıktık ve bu süreçte ikimiz de birbirimize saygı duymayı ve önem vermeyi öğrendik. Hiçbir hata ve yanlış tek taraflı değildir, payları değişir" sözleriyle duyurmuştu.

 

Evlenme teklifi alan ve eski eşiyle yeniden evlenmesi beklenen Damla Ersubaşı'ndan ayrılık haberi geldi.

Boşandıktan sonra yeniden aşk yaşamaya başlayan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser yeniden ayrıldı

BİRLİKTE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Zehra & Zeynep Nisa adında iki kız çocuğu bulunan 28 yaşındaki Damla Ersubaşı, yeniden evlenmeye hazırlandığı eski eşinin fotoğraflarını aktif olarak kullandığı Instagram sayfasından kaldırıldı.

TV8 ekranlarda yayınlanan '2. Sayfa' programının iddiasına göre; evlenecekleri beklenen çiftten ayrılık haberi geldi. Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser'le ikinci çocuğuna hamileyken boşanma kararı almıştı. Boşanma gerekçesi olarak şiddet gördüğünü ve aldatıldığını gösteren Ersubaşı, hızlı bir şekilde boşanmıştı. Ersubaşu, eski eşinin fotoğraflarını sildi.

Boşandıktan sonra yeniden aşk yaşamaya başlayan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser yeniden ayrıldı ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı mustafa can keser
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.