Boşandıktan sonra Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz yıllar sonra konser verdi! İşte sahneden görüntüleri...

2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile evlendikten sonra ekranlara ve sahnelere ara veren Petek Dinçöz, 8 yıllık evliliğini bitirdikten sonra oğlu ile birlikte Miami'ye taşınmıştı. Boşandıktan sonra yeni bir hayat yaşamaya başlayan Petek Dinçöz yıllar sonra konser sahnelerine döndü. 41 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve sunucu Petek Dinçöz, uzun bir aranın ardından ilk konserini Miami'de verdi.

2014 yılında evlendiği iş insanı Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mart ayı içinde sonlandıran Petek Dinçöz, oğlu İrfan Aslan Kodaloğlu ile Miami'ye yerleşerek yeni bir hayata başlamıştı. Evlendikten sonra ekranlarda yer almayan ve konser vermeyen ünlü şarkıcı kısa süre önce sahnelere geri döneceğini müjdelemişti.


MIAMI'DE SAHNEYE ÇIKTI

Evlendikten sonra televizyon ekranlarına ve konser sahnelerine veda eden Petek Dinçöz, Miami'de sahne aldı. Petek Dinçöz o anlarını 1.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ''Miami’de ki ilk sahnemden Türkiyem’e sevgiler💐'' notuyla yayınladı.

Boşandıktan sonra Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz yıllar sonra konser verdi! İşte sahneden görüntüleri...


İlk evliliğini 2008 - 2010 yılları arasında yapımcı Can Tanrıyar ile gerçekleştiren Petek Dinçöz 8 yıllık eşi ve tek çocuğu olan İrfan Aslan Kodaloğlu'nun babası Serkan Kodaloğlu ile boşandığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurmuştu: "Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle..."

Boşandıktan sonra Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz yıllar sonra konser verdi! İşte sahneden görüntüleri... - Resim : 2

 

 

Boşandıktan sonra Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz yıllar sonra konser verdi! İşte sahneden görüntüleri... ile ilgili etiketler boşanma Miami Konser petek dinçöz serkan kodaloğlu sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.