Boşandıktan 3 ay sonra o güzelle!

Geçtiğimiz mayıs ayında sunucu eşi Bircan Bali'den boşanan eski manken Şenol İpek, yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

Eski manken Şenol İpek ve sunucu Bircan Bali 2013 yılında evlenmişti. Çift, 2018'in mayıs ayında ise boşandı. Hatta, bir ilki gerçekleştirerek birlikte video kaydı hazırlayıp ayrıldıklarını medenice açıklamıştı.

Yollarını ayıran çiftten Şenol İpek, yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

 "İLK DEFA BU KADAR MUTLUYUM"

Önceki günde Şenol İpek'in, Nur isimli bir sevgilisinin olduğu ortaya çıkınca kafalar karışmıştı. Şenol İpek ve Bircan Bali ihanet sebebiyle mi ayrıldı diye düşünülürken, İpek'ten UçanKuş'a özel bir açıklama geldi. İpek, yeni ilişkisi için şunları söyledi: "Dünyanın en iyi ve samimi insanıyla birlikteyim. İlk defa bu kadar mutluyum. Dolayısıyla Nur'un yanlış tanınmasını ve yanlış anlaşılmasını istemem. Yuva yıkan biri değil. 3 ay oldu boşanalı ama biz bunun kararını çok daha önce aldık ve Nur'lada 1 aydır birlikteyim"

İşte Şenol İpek'in aşk yaşadığı genç kız:

Boşandıktan 3 ay sonra o güzelle!

Boşandıktan 3 ay sonra o güzelle! ile ilgili etiketler Bircan Bali şenol ipek sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.