Boşandıkları konuşuluyordu... Bensu Soral'dan Hakan Baş ile ilgili yeni açıklama

Geçtiğimiz haftalarda 'Evliliğimizde hassas bir süreçteyiz' şeklinde ortak bir açıklamaya yapan Bensu Soral ile Hakan Baş çiftinin boşandığı konuşuluyordu. 2018 yılında Four Seasons Hotel İstanbul'da hayatını birleştiren çiftin evliliğiyle ilgili Bensu Soral cephesinden yeni bir açıklama geldi.

2018 yılında nikah masasına oturan 30 yaşındaki oyuncu Bensu Soral ve iş insanı Hakan Baş çifti evlilikleriyle gündemden düşmüyor. Hakan Baş ile 3 yıllık evliliklerinde sorunlar olduğu ve gizlice boşandıkları konuşulan Bensu Soral iddiları yalanlayarak “Gerçek değil o haber! Biz zaten Hakan ile ortak bir açıklama yaptık. Sizden bir şey gizlemiyoruz zaten. Daha önce anlattığımız gibi, hala bir karar veremedik. Bir boşanma söz konusu değil. Olursa zaten bunu saklamayız. Olduğunda sizinle paylaşırız. Şuan evliliğimizi kurtarmak için çabalıyoruz ama olmazsa da kısmet zaten bu işler." açıklamasına bulunmuştu.


BENSU SORAL: HAKAN BEY İLE AYNI EVİ PAYLAŞIYORUZ

Hürriyet'ten Behlül Aydın ve Sayit Durmaz'ın haberine göre; Güzel oyuncudan evliliğiyle ilgili yeni bir açıklama daha geldi. Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan Soral, evliliklerini hala kurtarmaya çalıştıklarını belirterek ''Halletmeye çalışıyoruz. Hassas sürecimiz devam ediyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Hakan Bey’le hep beraberiz. Aynı evi paylaşıyoruz. Şu anda bizim tek problemimiz, ünlü olduğumuz için herkesin her şeyi biliyor olması. Sürekli Haberler çıkıyor. Ama normal hayatımıza devam ediyoruz.'' dedi.

Bensu Soral - Hakan Baş


Rol aldığı dizide başrolü paylaştığı Kubilay Aka ile samimi görüntüleri ortaya çıkan Soral, sorular üzerine ise sessiz kaldı.

 

HAKAN BAŞ ARKADAŞLARIYLA EĞLENCEDE

Hakan Baş ise önceki akşam arkadaşlarıyla Arnavutköy Balıkçısı’ndaydı. Daha önce “Bensu nasıl isterse öyle olacak” açıklamasını yapan işadamı, ne karar aldıkları sorusuna ise “Teşekkür ederim” diyerek cevapsız bıraktı.

 

 

 

Boşandıkları konuşuluyordu... Bensu Soral'dan Hakan Baş ile ilgili yeni açıklama ile ilgili etiketler Bensu Soral Hakan Baş Kubilay Aka
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.