Boşandığı hamile eşini kaçırıp fuhuşa zorladı!

2 ay önce eski kocası tarafından Balıkesir'den Bursa'ya kaçırılarak, fuhuşa zorlanan M.I., polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Adliyeye sevk edilen eski koca ise çıkarıldığı mahkemece serbest kaldı.

E.B., 2 ay önce S.K. isimli kadının yardımıyla 2 çocuğunun annesi olan eski eşi M.I’ya ulaştı. S.K. hamile kadını arayarak kendini çocuk esirgeme yurdu personeli olarak tanıttı ve M.I’ya "Seni yurtta kalan çocuklarının yanına götüreceğim” dedi. S.K’ye inanan M.I., E.B’den olan ve yurda bırakmak zorunda kaldığı çocuklarını görmek, onları yanına alabilmek için evden çıkarak S.K. ile buluştu. S.K. 2 çocuk annesi hamile kadını B.E’ye götürerek kaçırılmasına yardım etti.

HER DEFASINDA KURTULDU

3 aylık hamile M.I’yı kaçıran E.B., M.I.'yi Balıkesir’den Bursa’ya getirdi. 2 ay boyunca Balıkesir, Bursa, Erdek ve Bandırma’da fuhuşa zorlanan hamile kadın, defalarca polisi aramasına rağmen eski kocasının durumu fark etmesi üzerine her seferinde polis gelmeden bulunduğu yerden kaçırıldı.

Olayı polise bildiren M.I’nın ailesinin ihbarını alan Yıldırım SÖS ekipleri E.B’nin yakalanması için çalışmalara başladı. Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi’nde kaldığı tespit edilen E.B’nin evine operasyon düzenlendi. Operasyonda E.B. gözaltına alınırken zorla fuhuş yaptırdığı ve şimdilerde 5 aylık hamile olan M.I. ise kurtarıldı. E.B’nin suç ortağı olan S.K. de aynı saatlerde Bandırma polisi tarafından gözaltına alındı.

M.I. verdiği ifadede E.B’nin eski kocası olduğunu, kendisini S.K. ile birlikte kaçırdığını ve 2 aydır zorla fuhuş yaptırdığını kabul ederken E.B. ise söz konusu iddiaları kabul etmedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece delil yetersizliği gerekçesi ile serbest bırakıldı.

Boşandığı hamile eşini kaçırıp fuhuşa zorladı! ile ilgili etiketler Balıkesir Bursa Fuhuş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.