Manchester City; parayla saadet oluyormuş

Devler Ligi son 16 turu ilk maçında Borussia Mönchengladbach'ı 2-0 mağlup eden Manchester City, rekorlarına yenilerini ekledi. Başarının sırrı sorulan Pep Guardiola, "Çok fazla paramız var ve inanılmaz oyuncular aldık. Kaliteli oyuncular olmadan bu başarıya ulaşamazdık. Bu doğru" dedi.

Premier League'de 13 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve şampiyonluğa koşan Manchester City, benzer bir başarıyı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de sürdürüyor. İngiliz devi, son 16 turu ilk maçında Borussia Mönchengladbach'ı Budapeşte'de oynanan maçta 2-0 mağlup ederek tüm kulvarlarda üst üste 19. galibiyetine ulaştı.

Pep Guardiola yönetimindeki İngiliz devi, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı son 12 maçın 12'sinden de galip ayrıldı. Devler Ligi'nde 6 maçtır gol yemeyen City, 616 dakikadır gole kapalı... Manchester ekibinin yenilmezlik serisi ise 26 maça yükselmiş durumda...

Maviler, grup sürecinde 6 maçın 5'ini kazanmış ve hiç yenilmemişti.

GUARDİOLA: PARAYLA SAADET OLUR

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kupayı hedefleyen ve bir numaralı favori olarak görülen Guardiola,  Mönchengladbach maçı sonrası üst üste 19. maçın kazanılmasının sorulması üzerine "Çok fazla paramız var ve inanılmaz oyuncular aldık" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Katalan teknik adam, "Kaliteli oyuncular olmadan bu başarıya ulaşamazdık. Bu doğru" diyen Katalan çalıştırıcı, "Bu ekibin birlikteliği... Oyuncular fantaktisk ve inanılmaz bir iletişimleri var. Her maçı sadece kazanmak üzere oynuyorlar" ifadelerini kullandı.

Kulüp, 2016'da Pep Guardiola'nın gelişinin ardından İlkay Gündoğan, Gabriel Jesus, Leroy Sane, Bernardo Silva ve Riyad Mahrez gibi oyuncuların transferi için 707 milyon Dolar'dan fazla para ödedi. Sadece Kyle Walker, Aymeric Laporte, John Stones, Ruben Dias, Joao Cancelo, Nathan Ake ve Benjamin Mendy igibi savunmacılar için bile 350 milyon euro civarında bonservis ödendi.

Manchester City; parayla saadet oluyormuş

Manchester City; parayla saadet oluyormuş ile ilgili etiketler Manchester City borussia mönchengladbach UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.