Borussia Mönchengladbach Almanya Kupası'nda Bayern Münih'e 5 çekti!

Almanya Kupası'nda 2. Tur maçlarında uzun süre unutmayacak bir skor ortaya çıktı... Bundesliga'da 9 yıldır üst üste şampiyon olan Bayern Münih, Borussia Mönchengladbach'a 5-0 mağlup olarak erken elendi. Alman devi bu skorla son 43 yılın en ağır yenilgisini almış oldu.

Almanya Kupası'nda Bayern Münih'e büyük tokat... Borussia Mönchengladbach, Almanya Kupası 2. turunda eşleştiği Bayern Münih'i evinde 5-0 mağlup ederek elemeyi başardı. Alman devi böylece 9 Aralık 1978'de Fortuna Düsseldorf'a 7-1 kaybettiği Bundesliga maçından bu yana ilk kez sahadan 5 farklı mağlup ayrıldı.

Sezona teknik direktör değişimiyle başlayan ve Adi Hütter dönemi Bundesliga'da sıkıntılı başlayan Yeşil-Siyahlılar'a bu görkemli galibiyeti getiren golleri Kone, Bensebaini (2) ve İsviçreli forvet Breel Embolo (2) kaydetti. 57 dakikada attığı 5 golle adını son 16 turuna yazdıran Borussia Mönchengladbach, ilk turda da Kaiserslautern'i elemişti.

Bundesliga'nın ilk haftasında iki takım arasında yine Borussia Park'ta oynanan mücadele 1-1 sona ermişti. Hütter'in takımı evinde Borussia Dortmund'u ise tek golle devirmişti.

Bundesliga'da son 9 yılın şampiyonu, yıldızlar topluluğu Bayern Münih bu sezon tek yenilgiyi evinde Eintracht Frankfurt'tan almıştı.

 

Borussia Mönchengladbach Almanya Kupası'nda Bayern Münih'e 5 çekti!

Borussia Mönchengladbach Almanya Kupası'nda Bayern Münih'e 5 çekti! ile ilgili etiketler Bayern Münih Bundesliga borussia mönchengladbach Breel Embolo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.