Borussia Dortmund yeni teknik direktörünü buldu

Almanya Bundesliga'nın dev kulüplerinden Borussia Dortmund'un yeni teknik direktörünün kim olacağı sorusu yanıt buluyor. Aralık ayında Lucien Favre ile yollarını ayıran Alman ekibi, Borussia Monchengladbach Teknik Direktörü Marco Rose ile anlaştığı öğrenildi. 44 yaşındaki teknik adamın yeni takımına sezon sonu katılması bekleniyor.

Aralık ayında Lucien Favre’nin görevine son veren Borussia Dortmund, teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağına karar verdi. Gladbach Sportif Direktörü Max Eberl, teknik direktörleri Marco Rose ile anlaşma sağlayamadıklarını ve 44 yaşındaki çalıştırıcının Dortmund ile el sıkıştığını söyledi.

Eberl, “Marco’nun geleceği hakkında bazı görüşmeler yaptık. Ne yazık ki, sözleşmesinde Haziran 2022’ye kadar süren çıkış maddesi var. Yazın Borussia Dortmund’a geçmek istiyor” ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund yeni teknik direktörünü buldu

Favre’nin sürpriz ayrılığı sonrasında, bir dönem Beşiktaş’ta yardımcı antrenörlük yapan Edin Terzic geçici olarak takımın başına getirilmişti. Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Dortmund, üst üste alınan kötü sonuçların ardından Terzic yönetiminde 10 Bundesliga maçında 14 puan toplayabildi.

 DORTMUND CEPHESİ DOĞRULADI

ESPN kaynaklarına göre; Rose kararını Wolfsburg ile 0-0 berabere kaldıkları maç öncesinde takıma açıkladı.

Dortmund CEO’su Hans-Joachim Watzke, Alman medyasında yaptığı açıklamada Rose’un sezon sonunda takıma geleceğini doğruladı ancak daha fazla yorum yapmaktan kaçındı.
“Memnunuz” diyen Watzke, “Ama şu anda söylenecek başka bir şey yok. Bu transfere dahil olan herkese saygı duyduğumuz için açıklamayı sezon sonunda yapacağız” şeklinde konuştu.

Borussia Dortmund yeni teknik direktörünü buldu ile ilgili etiketler Borussia Dortmund teknik direktör Marco Rose
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.