Borussia Dortmund Erling Haaland'ı kaybetti... Norveçli golcü ilk yarıyı kapattı

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde rakibi Borussia Dortmund, Norveçli süper golcüsü Erling Haaland'ın sakatlığıyla sarsıldı. 21 yaşındaki yıldız ilk yarıyı kapattı. 7 Aralık'taki Beşiktaş maçında oynaması beklenmeyen Haaland'ın sakatlığı sanıldığından ciddi olabilir.

Borussia Dortmund'n gol makinesi Erling Haaland, sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapattı. 21 yaşındaki santrfor bu sezon Bundesliga'ya hızlı bir giriş yapmış ve 6 maçta 9 gol, 4 asist üretmişti. 

Alman basınında yer alan haberlere göre Haaland'ın sakatlığını sanılandan daha ciddi... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son oynanan 4-0'lık Ajax maçında forma giyemeyen Norveçli, Beşiktaş'a karşı da yok...

Bundesliga'da iki maç kaçırdıktan sonra 9. haftadaki Mainz maçında 90 dakika forma giyen ve 2 gol atan Haaland, bu hafta sonu oynanan ve deplasmanda 3-1 kazandıkları Arminia Bielefeld maçı öncesi yine sakatlanmıştı.

Borussia Dortmund Erling Haaland'ı kaybetti... Norveçli golcü ilk yarıyı kapattı

"AJAX MAÇI SON MAÇIYDI"

Bild gazetesinin Haaland'ın aile dostuna dayandırdığı habere göre ise durum daha vahim... Frankfurt'un eski forveti Jan Aage Fjörtoft, Norveç televizyonuna yaptığı açıklamada, "Ajax maçı onun için muhtemelen bu yılki son maçı…" dedi. 

Güncel piyasa değeri 150 milyon euroyu bulan Erling Braut Haaland'ın ismi Bayern Münih ve Manchester City ile anılıyordu.

Borussia Dortmund Erling Haaland'ı kaybetti... Norveçli golcü ilk yarıyı kapattı ile ilgili etiketler Borussia Dortmund Bundesliga Beşiktaş Erling Haaland
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.