Börü filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir?

18 Ağustos TRT 1 yayın akışında yer alan Börü adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Börü hangi kanalda? Börü oyuncuları kimlerdir?

18 Ağustos TRT 1 yayın akışında yer alan Börü adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Börü 2018 yılında vizyona girmiştir..

BÖRÜ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Börü, Polis Özel Harekat'ının en seçkin, sıcak savaş timidir. 34-50 telsiz kodlu ekip, elit askerlerin bir araya gelmesi ile oluşur ve altından kalkamayacağı görev yoktur. Vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanlar, kumpasların ve düşmanın kim olduğunun belli olmadığı gölge savaşında vatanlarını korumak için canlarını ortaya koymaya hazırdır. Film de bu tarihin yazılışını değiştiren kahramanların hikayelerini konu ediniyor. Ekip, Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya kalıyor. 15 Temmuz gecesi yuvaları olan Özel Harekat Daire Başkanlığı bombalanınca ekip korkusuzsa savaşmak için hazırlanıyor. Bir yandan terör örgütleri ile ülke savunması için durmaksızın mücadele edilirken, bir yandan da ülke ve Börü yönetime sızan örgütlerce tehdit ediliyor.

BÖRÜ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Can Emre, Cem Özüduru

Oyuncular: Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Atıf Emir Benderlioğlu

Tür: Aksiyon, Savaş filmi

Yapım Yılı: 28 Aralık 2018 / 2s 11dk

Börü filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir? ile ilgili etiketler film Börü filmi boru konusu nedir oyuncuları kimdir nerede çekilmiştir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.