BÖRÜ dizisinin devamı olan 'BÖRÜ 2039’un yayın tarihi belli oldu! Blue TV'de izleyiciyle buluşacak

2018 yılında Börü ismi ile tanıdığımız Türk polisiye televizyon dizisinin merakla beklenilen yeni serisi BÖRÜ 2039’un yayın tarihi belli oldu. Netflix'te yayınlanan BÖRÜ dizisinin devamı olan BÖRÜ 2039, bu ay içinde Blu TV'de izleyiciyle buluşacak.

Online dizi ve film izleme platformu Netflix'te yayınlanan ve büyük bir ilgi gören BÖRÜ dizisinin devamı olan 'BÖRÜ 2039' için resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapıldı. Şu ana kadar henüz net bir tarih verilmese de BÖRÜ 2039’un 2021 yılının Aralık ayı içerisinde Blu TV platformundan yayınlanacağı kaydedildi.

Felaket sonrasında İstanbul'da geçecek BÖRÜ 2039 filmi bilim kurgu aksiyon türünde izleyenlerinin karşısına çıkacak. Dizinin başında yine Dağ ve Börü yapımlarının arkasındaki isim olan Alper Çağlar yer alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda The Cure adlı kısa filmin yönetmeni olan Ahmet Atalay olacak.

börü 2039

İlk seriden tanınan yetenekli bölüm yönetmenleri Can Emre ve Cem Özüduru da yine projeye büyük bir ses getirecek. BÖRÜ'nün ilk serisinde kadroda Özel Kuvvetler Korgenerali Osman Alan karakterini canlandıran oyuncu Zafer Alagöz'ün BÖRÜ 2039'da olmaması ise dikkat çekti. Lincoln Jaeger’da BÖRÜ 2039 dizinin müziklerini üstlenecek ancak bu sefer gelecek odaklı orkestral müzikler ön planda olacak.

BÖRÜ 2039 KONUSU

Serinin ilk dizisi Börü’nün başlangıç tarihinden 25 sene sonrasını anlatan BÖRÜ 2039; 2039 yılında dünyanın çivisinin çıktığı bir gelecekte Türkiye’ye odaklanıyor. Dizi; ittifakların, düzenin ve sükunetin darmadağın olduğu bir zamanda, dünya yeni bir savaşın eşiğindeyken bıçak sırtında başlıyor. İnsanların kontrolünden çıkmış tehlikeli teknolojilerin hüküm sürdüğü bu yeni dünyanın savaşlarını ve güvenlik güçlerine etkilerini ele alacak.

BÖRÜ 2039’un oyuncu kadrosunda ise Murat Arkın ve Fatih Çetintaş gibi isimlerin yanında Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Ahmet Pınar, Ozan Ağaç ve Cenay Türksever yer alacak.

BÖRÜ dizisinin devamı olan 'BÖRÜ 2039’un yayın tarihi belli oldu! Blue TV'de izleyiciyle buluşacak ile ilgili etiketler Netflix Serkan Çayoğlu boru BÖRÜ 2039 Börü filmi Blue Tv Emir Benderlioğlu Ahmet Pınar Ozan Ağaç Cenay Türksever

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.