Borsada işlemlerin başlayacağı saat belli oldu!

Borsa İstanbul AŞ tarafından, veri yayınının sağlıklı yapılamamasından dolayı BISTECH üzerinde çalışan bütün piyasalarda işlemlere geçici olarak ara verildiği bildirildi. Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada Borçlanma araçları piyasasının saat 14'te açılacağı ve tüm işlemlerin saat 14:20'de normale döneceği belirtildi

Borsa İstanbul AŞ'nin, BISTECH sistemi üzerinde işlem gören bütün piyasaların kapatılmasına ilişkin duyurusu, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.

Duyuruda, "Veri yayınının sağlıklı yapılamamasından dolayı BISTECH üzerinde çalışan bütün piyasalarda işlemlere geçici olarak ara verilmiştir. Konu ile ilgili olarak daha sonra bilgilendirme yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

İşlemlerin öğleden sonra yeniden başlaması bekleniyor.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada borçlanma araçları piyasasının saat 14'te açılacağı belirtildi. Tüm işlemlerin normale döneceği saat ise 14:20 olarak açıklandı.

Borsada işlemlerin başlayacağı saat belli oldu! ile ilgili etiketler borsa işlem saati
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.