Borsa'da flaş gelişme! Survivor borsaya mı açılıyor?

BİST 100 endeksinden sıfır atılması için değerlendirmeler sürüyor... 100 bin puanın tadını çıkardıklarını belirten Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, endeksten sıfır atma konusunu yönetim kurulu toplantısında ele alacaklarını söyledi. Karadağ, Survivor'un yatırımcıya açılması konusunda da önemli bilgiler verdi...

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, endeksten sıfır atılması konusunun gündemlerinde olduğunu belirterek, "Ama acelemiz yok. 100 binin tadını çıkarıyoruz. Konuyu yönetimle konuşacağız. Bu hafta yönetim kurulumuz var." dedi.

ILICALI İLE HENÜZ GÖRÜŞMEDİK

Himmet Karadağ, yaptığı açıklamada, "Survivor'ı yatırımcıya açmak ve borsada satmak için Acun Ilıcalı ile görüşeceğini, randevu istediklerine" yönelik ifadelerinin hatırlatılması üzerine, henüz Ilıcalı ile görüşmediklerini söyledi.

Görüşmeye yönelik tarihin henüz netleşmediğini ifade eden Karadağ, proje finansmanı konusunda diziler dahil herkesle görüşebileceklerini bildirdi.

acun_survivor

'100 BİNİN TADINI ÇIKARIYORUZ'

Himmet Karadağ, endeksten ne zaman sıfır atılacağına ilişkin soru üzerine, "Gündemimizde ama acelemiz yok. 100 binin tadını çıkarıyoruz." dedi.

Konuyu yönetimle konuşacaklarını belirten Karadağ, "Bu hafta yönetim kurulumuz var." ifadesini kullandı.

Borsa'da flaş gelişme! Survivor borsaya mı açılıyor? ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı Borsa İstanbul bist100 himmet karadağ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.