Borsa İstanbul'dan kritik swap açıklaması!

Borsa İstanbul, ekonomi gündeminde son 48 saatin en çok konuşulan ve tartışılan "Swap" işlemleri ile ilgili açıklama yaptı. Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada, swap piyasasında oluşan koşulların TL piyasası gerçeklerini yansıtmadığı bildirildi.

Borsa İstanbul, son günlerde piyasalardaki fiyatlamalara ilişkin yaptığı açıklamada "Son günlerde yurtdışı tezgahüstü FX swap piyasasında oluşan sıra dışı koşullar TL piyasalarının gerçeklerini yansıtmamaktadır" denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Borsamız nezdindeki swap piyasasında ise fiyatlamalar sağlıklı ve olağan şekilde oluşmaya devam etmektedir. Türkiye'deki yabancı bankalar ve yurtdışındaki tezgahüstü piyasada aktif finansal kurumlar borsamızda bu işlemlerini yapabilir."

Borsa İstanbul'dan kritik swap açıklaması! ile ilgili etiketler Türkiye Borsa İstanbul Banka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.