Boris Johnson sandalyeyi pırıl pırıl yaptı

Koronavirüs salgında en çok vaka ve ölüm görülen ülkeler arasında ilk sıralarda bulunan İngiltere'nin Başbakanı Boris Johnson sandalye temizliği yaparken görüntülendi. Elindeki mendille uzun süre sandalyeyi temizleyen Johnson'un çabası sandalyeyi en hijyenik hale getirmek içindi. Bilindiği gibi İngilizlerin başbakanı koronavirüse yakalanmış ve uzun bir tedavi süreci geçirmişti. Bu görüntüdeki hali "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" atasözümüzü hatırlattı.

Olaf Falafel adlı Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan videoda İngiltere Başbakanı Boris Johnson bir salonun ortasında elinde bir mendille sandalye temizliyor. Temizlik saniyelerce sürdü.

İngiliz yayıncı ve natüralist David Frederick Attenborough'un seslendirdiği klipte koronavirüse karşı korunmak için hijyenin önemine dikkat çekiliyordu.

 
Boris Johnson sandalyeyi pırıl pırıl yaptı ile ilgili etiketler İngiltere Boris Johnson hijyen David Frederick Attenborough

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.