Borcu olan vatandaşlara müjde! Bakan Kurum duyurdu! TOKİ'den yeni indirim kampanyası...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'de borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına müjde verdi. Bakan Kurum her yıl yapılan indirim kampanyasının, yoğun talepten dolayı 21 Eylül'de tekrarlanacağını belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "TOKİ Başkanlığımızca, borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasını, yoğun talep üzerine bu yıl ikinci kez 21 Eylül’de tekrarlıyoruz." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Kampanyamızdan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, 21 Eylül – 19 Ekim 2021 tarihleri arasında başvurularını yapabilecek. Borcunun tamamını ya da en az %25’ini peşin ödeyen vatandaşlarımız %22 indirim kampanyasından faydalanabilecek.

Borcu olan vatandaşlara müjde! Bakan Kurum duyurdu! TOKİ'den yeni indirim kampanyası... ile ilgili etiketler TOKİ borç Bakan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.