Borçlarınız uykularınızı kaçırmasın! ING Bank yüzde 1,34'ten başlayan faiz karşılığında borçlarınızı üstlenecek!

Farklı bankalara bulunan borçları sebebi ile uykuları kaçanlara, ING Bank’tan müjdeli haber geldi. Banka, borç transferi kredisi aracılığı ile tüketicilerin borçlarını üstleneceğini bildirdi.

Bir yılı aşkın süredir para piyasaları, altın piyasası, tedarik zincirleri, üretim süreci ve daha pek çok farklı alanda yaşanan olumsuz gelişmeler, vatandaşların ellerinde bulunan aylık kazançların resmen erimesine sebep oldu. Maaşlara her ne kadar enflasyon üstü zamlar yansısa da alım gücünün yükseltilmesi konusunda başarılı adımların atılamamış olması, tüketicilerin banka kredilerine yönelmelerine ve sonuç olarak da nakitleri olmadığı için banka borçlarını ödeyememelerine yol açtı.

Borcu borç ile kapatmaya çalışırken birden fazla bankaya yüklü miktarlarda borçları oluşmaya başlayan tüketiciler, 2023 yılına girmeden ve dolayısı ile yeni zamlar ile karşı karşıya kalmadan önce bütçelerini nasıl toparlayabileceklerini araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren ING Bank, farklı bankalara borçları bulunan vatandaşlar için müjdeli bir haber verdi.

ING Bank resmi internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu müjdesinde farklı bankalara borçları bulunan tüketicilere borç transferi kredisi ürünü ile destek olacağını ifade etti. Borçları kendi bünyesinde uygun faizler karşılığında toplayacağını belirten banka, yeni kredi ürününe ilişkin detayları paylaştı.

ING BANK’TAN UYGUN FAİZLİ BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ!

Borçlarınız uykularınızı kaçırmasın! ING Bank yüzde 1,34'ten başlayan faiz karşılığında borçlarınızı üstlenecek!

Borçlarınız uykularınızı kaçırmasın! ING Bank yüzde 1,34'ten başlayan faiz karşılığında borçlarınızı üstlenecek! - Resim : 2

ING Bank farklı bankalara borçları bulunan tüketicilere, yüzde 1,34’ten başlayan faiz oranı ve azami 36 ay vade avantajları ile 80 bin TL’ye kadar borç transferi hizmeti sunacağını duyurdu. Banka söz konusu kredi ürününe şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabileceğini ifade etti.

ING BANK BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ ÖRNEK MALİYET TABLOLARI

ING Bank farklı bankalara borçları bulunan tüketiciler için geliştirmiş olduğu uyun faizli borç transferi ürününe ilişkin örnek maliyet tablolarını yayınladı.

Birinci maliyet tablosu:

  • Kredi tutarı: 50 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,54
  • Kredi tahsis ücreti: 250 TL
  • Aylık taksit tutarı: 4.706 TL

İkinci maliyet tablosu:

  • Kredi tutarı: 80 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,64
  • Kredi tahsis ücreti: 400 TL
  • Aylık taksit tutarı: 7.588 TL
Borçlarınız uykularınızı kaçırmasın! ING Bank yüzde 1,34'ten başlayan faiz karşılığında borçlarınızı üstlenecek! ile ilgili etiketler borç kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.