Borçlarınız canınızı sıkmasın! ING Bank 100 bin TL'ye kadar olan borçlarınızı 3 ay erteleme fırsatı ile üstleniyor!

Artan borç yükleri sebebi ile köşeye sıkışan tüketicilere, ING Bank’tan destek geldi. Banka, diğer bankalara borcu bulunan vatandaşlara uygun faizler karşılığında destek vereceğini bildirdi.

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, tedarik zincirlerinde yaşanan problemler ve daha pek çok parametre, 2022 yılı içerisinde nakde olan ihtiyaçların artmasına sebep oldu. Mevcut gelirleri ile ay sonunu getiremeyen milyonlarca vatandaş bankaların kredi ürünlerinden destek alarak ihtiyaçlarını karşılarken büyük bir borç yükünün altına da girmiş oldu.

Yeni yıla girilmesine günler kala maaşlara yapılacak olan zamlar için geri sayım devam ederken yeni yılın getireceği yeni zamlar için de tedirginlik yaşanmaya başlandı. Hali hazırda belirli bir borcu bulunan vatandaşlar, 2023 yılına daha rahat bir kafa ile girebilmek amacı ile sene sonu avantajlarını araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren ING Bank, başka bankalara borçları bulunan vatandaşlara, Borç Transferi Kredisi ile destek vereceğini ve mevcut borçları bir nevi yapılandıracağını bildirdi. Banka, yeni kredi kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ING BANK BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ ARALIK 2022

Borçlarınız canınızı sıkmasın! ING Bank 100 bin TL'ye kadar olan borçlarınızı 3 ay erteleme fırsatı ile üstleniyor!

2022 yılının başından bu yana kademe kademe ağırlaşan ekonomik şartlar karşısında tüketicileri yalnız bırakmamaya özel gösteren ING Bank, yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu kampanyası kapsamında başka bankalara borçları bulunan vatandaşlara destek vereceğini açıklayan banka, kredi ürününün ayrıntılarını paylaştı.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan Borç Transferi Kredisi aracılığı ile vatandaşlara borçlarını yapılandırma fırsatı sunulacağı bilgisi kaydedildi. Söz konusu ürününün üst limitini 100 bin TL olarak belirleyen banka, ilgili hizmet kapsamında taksit ödemelerinin 3 aya kadar ertelenebileceğini belirtti. Kredinin başlangıç faizini yüzde 1,24 olarak açıklayan banka, azami vade sayısını ise 36 ay olarak bildirdi.

ING BANK BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ ÖRNEK HESAPLAMA TABLOSU

Farklı bankalara borçları bulunan vatandaşlara borçlarını tek çatı altında toplama fırsatı sunacak olan ING Bank, 100 bin TL üst limitli kredi kampanyasının örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,24
  • Aylık taksit tutarı: 919,66 TL
Borçlarınız canınızı sıkmasın! ING Bank 100 bin TL'ye kadar olan borçlarınızı 3 ay erteleme fırsatı ile üstleniyor! ile ilgili etiketler borç kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.