Boran Kuzum'un yeni partneri o isim olacak!

İzlenme rekorları kıran dizilerin ödüllü yönetmeni Hilal Saral, 'Şahin Tepesi' isimli yeni dizisinin kadrosunda yıldız isimleri bir araya getirmeye hazırlanıyor.

'Aşk-ı Memnu', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Kuzey Güney' ve 'Kara Sevda' gibi izlenme rekorları kıran dizilerin ödüllü yönetmeni Hilal Saral, yine ddialı bir projeye başlıyor

Ay Yapım imzalı 'Şahin Tepesi' adlı dizinin çekimleri yakında başlıyor. Bir süredir titiz bir cast çalışması yürüten Hilal Saral, ilk olarak Zerrin Tekindor'la, daha sonra ise Esra Dermancıoğlu ve Ebru Özkan ile anlaştı.

BORAN KUZUM VE AYBÜKE PUSAT PARTNET OLACAK

Genç oyuncu kadrosu için de Metin Akdülger, Kaan Yıldırım, Afra Saraçoğlu ve Hande Erçel'in de aralarında olduğu çok sayıda oyuncuyla görüşme yapan Hilal Saral, sonunda Vatanım Sensin'le yıldızı parlayan Boran Kuzum, 'Söz' dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Aybüke Pusat, 'Paramparça' projesindeki performansıyla beğeni toplayan Leyla Tanlar ve bir süre yurtdışında eğitim alan genç yetenek Mustafa Mert Koç ile el sıkıştı.

Boran Kuzum'un yeni partneri o isim olacak!

Haftabaşı afiş çekimi yapılacak olan dizide Boran Kuzum, Zerrin Tekindor'un oğlunu; partneri Aybüke Pusat ise Ebru Özkan'ın kızını canlandıracak. Bir hafta içinde sete çıkması planlanan dizide, aralarında husumet olan iki ailenin gençlerinin imkansız aşkı etkileyici bir dille ekrana taşınacak.

KANAL KESİNLEŞMEDİ

Kanalı henüz netleşmeyen dizide 80'li yıllara damga vuran meşhur 'Şahin Tepesi' dizisinden de izlerin olduğu konuşuluyor. Senaryosunu Melek Gençoğlu ve ekibinin yazdığı dizinin flashback sahnelerinde zaman zaman Zerrin Tekindor'un 25 yaş dönemine de yer verilecek.

Boran Kuzum'un yeni partneri o isim olacak! ile ilgili etiketler Aybüke Pusat Şahin Tepesi boran kuzum
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.