Boran Kuzum gönlünü hangi oyuncuya kaptırdı?

Vatanım Sensin dizisinin yakışıklı oyuncusu Boran Kuzum, ödüllü oyuncu Ecem Uzun ile yakalandı. İkilinin aşk yaşadığı görüntülerle ortaya çıkmış oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin'in Leon'u Boran Kuzum ile ödüllü oyuncu Ecem Uzun objektiflere yakalandı.

ROMANTİK ANLAR YAŞADILAR

Oyuncu Boran Kuzum önceki gece Karaköy'deydi. 04.30 sularında çıkarken yanında meslektaşı Ecem Uzun vardı. Taksi beklerken kapıda romantik anlar yaşadılar. Bu sırada flaşlar patladı. İkili telaşlandı. Taksinin gelmesiyle hızla aracın arka koltuğuna geçtiler.

vatanim-sensin-in-yakisiklisi-boran-kuzum-ecem-10202611_4139_m_1

TİYATRODA TANIŞTILAR

Boran Kuzum ile Ecem Uzun, tiyatro oyunu 'Martı'nın provalarında tanıştı. Boran Kuzum'un adı bir dönem de Vatanım Sensin'de birlikte rol aldığı Miray Daner ile aşk dedikodularına karışmıştı. İkilinin öpüşme sahnesi günlerce konuşulmuştu.

1347114_940x531

ECEM UZUN KİMDİR?

Türk dizi oyuncusu Ecem Uzun, 17 Haziran 1992 yılında doğdu. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Oyunculuğa ilk adımını Ülker reklamında attı. Daha sonra birçok dizide rol aldı. Aliye, Geniş Zamanlar, Pulsar, Gönül Salıncağı ve Ah Kalbim gibi dizilerde önemli roller almıştır. Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizilerinin kadrosunda bulundu.Asıl çıkışını 2016 yılındaki bir diğer film projesi ile uluslararası alana da açılmış olan oyuncu Yeşim Ustaoğlu’nun yazıp yönettiği dram türündeki Tereddüt isimli filmle yakaladı. Tereddüt uluslararası film festivallerinde de gösterime girmiş böylece ününü Türkiye dışına taşırmayı da başardı.

Boran Kuzum gönlünü hangi oyuncuya kaptırdı? ile ilgili etiketler oyuncu ecem uzun boran kuzum Vatanım Sensin
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.