Bonservisi Trabzonspor'da olan Fousseini Diabate, Sırbistan ekibi Partizan'a transfer oldu!

Bonservisi Fırtına'da bulunan ve geçtiğimiz sezon Giresunspor'da forma giyen Fousseini Diabate, Sırbistan temsilcisi Partizan'a transfer oldu. Bordo-mavililer, Diabate transferiyle bünyesinde bulunan 17 yabancı oyuncu sayısını 16'ya düşürmüş oldu.

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, bir yandan takımı güçlendirmeye devam ederken bir yandan da kadroda düşünülmeyen futbolcularla yollarını ayırıyor.

Bordo-mavili takımın 26 yaşındaki Malili kanat oyuncusu Fousseni Diabate, Sırbistan ekibi Partizan'a transfer oldu. Diabate, 2020 yılında Leicester City'den transfer edilmiş ardından Göztepe'ye son olarak da Giresunspor'a kiralanmıştı.

Bonservisi Trabzonspor'da olan Fousseini Diabate, Sırbistan ekibi Partizan'a transfer oldu! ile ilgili etiketler Trabzonspor Süper Lig Fousseini Diabate Partizan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.