Boncuk sonunda sahibi ile kavuştu

Trabzon'da yaşayan Cemal Şentürk adlı vatandaş 14 Ocak'ta rahatsızlanınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şentürk'ün Boncuk adlı köpeği ise ambulansı takip ederek hastaneye kadar geldi. Boncuk 5 gündür sahibinin hastaneden çıkacağı anı bekliyordu. Cemal Şentürk belki taburcu olmadı ama Boncuk sahibine kavuştu. İşte o duygusal kavuşma anı...

Trabzon’da, rahatsızlanan Cemal Şentürk’ün köpeği, 5 gündür sahibinin tedavi gördüğü hastanenin giriş kapısı önünde bekliyordu.

Aile üyeleri tarafından eve götürülen köpek tekrar hastaneye dönüyor ve akşama kadar kapının önünde beklemeye devam ediyordu.

Şentürk’ün kızı Aynur Egeli, “Babam rahatsızlanınca hastaneye getirdik. Köyde babamın arabası vardı, Boncuk onun yanından hiç ayrılmadı. Sonra Boncuk’u buradaki evimize getirdik. Babamın burada olduğunu öğrenince de buradan hiç ayrılmadı. 5 gündür buraya geliyor. Biz eve götürsek de kaçıp kaçıp buraya geliyor, babamı bekliyor” ifadelerini kullanmıştı. 

Bu bekleyiş ise Cemal Şentürk ile Boncuk'un buluşması ile sona erdi. Görevliler tarafından Şentürk'ün yanına getirilen Boncuk'un sevinci her halinden belli oluyordu. 

9 yıldır yanından ayırmadığı köpeğiyle aralarında büyük bir sevgi bağı oluşduğunu söyleyen Şentürk, “9 yıldır benimle birlikte Boncuk. Ben de özlüyorum onu. O da bana alışkın zaten. Arada pencereden sesleniyorum ona, o zaman biraz daha sakinleşip duruyor burada. İnsan gibi yakın davranıyor bana. Öyle olunca bende neşeleniyorum, hoşuma gidiyor. Bana bu kadar yakın olmasının sebebi, ona çok fazla ilgi göstermem. Hayvana yakın ilgi gösterince o da anlıyor, ne kadar ilgi gösterirsen o kadar yaklaşıyor. Ben ona hiç kızmam, kızıp da kendimden soğutmam. Köpekler devamlı ilgiyi seven hayvanlardır” diye konuştu.

'HER SABAH 09.00'DA GELİP AKŞAMA KADAR BEKLİYOR'

Hastanende özel güvelik görevlisi olan Muhammet Akdeniz ise Boncuk'un ziyaretlerini şöyle anlatıyor:

“Burada bir ziyaretçimiz var. Her gün saat 09.00 gibi geliyor. Akşama kadar bekliyor. İçeri girmiyor genelde, kapıdan kafasını uzatıp bekliyor. Sahibi burada tedavi görüyor şu an. Zararsız, kimseyi de rahatsız etmiyor. Sadece sahibini bekliyor. Sahibi de bazen yanına gelip onu teselli edip gidiyor”

Hastane müdürü Fırat Uğur da, “Arkadaşlarımız burada onu besliyor, kimseye bir zararı yok. Sahibiyle arasında olan ilişki burada herkesin dikkatini çekti. Hastanemiz olarak biz de köpeği çok sevdik. Sahibi de iyileşince inşallah taburcu olacak, Boncuk da sahibine kavuşacak” diye konuştu.

Boncuk sonunda sahibi ile kavuştu ile ilgili etiketler Trabzon köpek Cemal Şentürk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.