Bonanza ve Küçük Ev'in yıldızlarındandı... Ünlü oyuncu Don Collier yaşamını yitirdi

Western filmlerinin unutulmaz ismi Bonanza ve Küçük Ev'den hatırladığımız ünlü oyuncu Don Collier, akciğer kanseri nedeniyle pazartesi sabahı Harrodsburg, Kentucky’de 92 yaşında yaşamını yitirdi.

Amerikalı aktör Don Collier 92 yaşında hayatını kaybetti. Collier, “El Dorado” , “The War Wagon”, “The Undefeated”, “Seven Ways From Sundown” ve “ Tombstone” gibi yapımlarda yer almıştı.

 Bonanza ve Küçük Ev'in yıldızlarındandı... Ünlü oyuncu Don Collier yaşamını yitirdi

DON COLLİER HAKKINDA

Donanmada çalışan Don Collier dövüş ve ata binme konusundaki becerileri nedeniyle film yapımcıların dikkatini çekerek kısa zamanda üne kavuşmuştu.

İlk olarak 1960’da “Outlaws” dizisi ile tanınan Collier, daha sonra televizyonda “The High Chaparral” ve “Young Riders” yapımlarında yer aldı. Collier, konuk oyuncu olarak ise “Bonanza”, “The Waltons”, “Banacek” ve Türkiye'de "Küçük Ev" olarak gösterilen “Little House on the Prairie” gibi birçok dizide oynadı.

John Wayne ile western klasikleri “El Dorado” , “The War Wagon” ve “The Undefeated” filmlerini çeken Collier, “Seven Ways From Sundown” ve “ Tombstone” gibi Western türünün birçok örneğinde yer aldı.

Bonanza ve Küçük Ev'in yıldızlarındandı... Ünlü oyuncu Don Collier yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Don Collier Bonanza Akciğer kanseri Küçük Ev
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.