Bomba gibi patlayan araçtan son anda kurtulmuştu! Dünyaca ünlü oyuncu Anne Heche'nin ailesinden korkutan açıklama!

Dünyaca ünlü oyuncu Anne Heche, geçtiğimiz günlerde ABD'de aracının alevler içinde kalmasına sebep olan bir trafik kazası geçirmişti. Kazanın ardından Heche'nin durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alınarak entübe edildiği bilgisi aktarılmıştı. Şimdi de, dünyaca ünlü ismin ailesinden korkutan bir açıklama geldi.

Amerikalı oyuncu Anne Heche (53), Los Angeles'ta evinin önünde kaza geçirmişti. Heche, arabasını kendi evinin garaj kapısına çarpmış ve otomobilinde büyük bir yangın çıkmıştı.

Kazada ağır yaralanan ünlü oyuncunun otomobilini çok hızlı kullandığı ve birkaç kez başka yerlere de çarptığı öğrenilmişti. The Guardian'da yer alan habere göre; Heche'in ailesi, oyuncunun kurtulma şansının düşük olduğunu açıkladı.

Bomba gibi patlayan araçtan son anda kurtulmuştu! Dünyaca ünlü oyuncu Anne Heche'nin ailesinden korkutan açıklama!

AĞIR BİR ANOKSİK BEYİN HASARI

Kazadan bu yana hastanede olan ve durumu ciddiyetini koruyan Anne Heche'nin ailesi, oyuncunun "ağır bir anoksik beyin hasarı" yaşadığını ifade etti.

Bomba gibi patlayan araçtan son anda kurtulmuştu! Dünyaca ünlü oyuncu Anne Heche'nin ailesinden korkutan açıklama! - Resim : 2

HAYATTA KALMA ŞANSI ÇOK DÜŞÜK

Aile, komada olan Heche'nin hayatta kalma ihtimalinin düşük olduğunu da belirtti. Anne Heche'nin kaza sırasında alkol ya da uyuşturucu madde etkisinde olup, olmadığı ise henüz bilinmiyor.

 

 

Bomba gibi patlayan araçtan son anda kurtulmuştu! Dünyaca ünlü oyuncu Anne Heche'nin ailesinden korkutan açıklama! ile ilgili etiketler Trafik kazası Anne Heche
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.