Bomba aşkın ilk belgesi geldi!

Oyuncu Hande Erçel ve şarkıcı Murat Dalkılıç'ın ilişki yaşadıkları haberi magazin basınına bomba gibi düşmüş, ikiliden herhangi bir açıklama gelmemişti. Tüm bu dedikodular sürerken Dalkılıç'tan büyük aşkı doğrulayan bir hamle geldi.

Boşanmasının üzerinden çok zaman geçmeyen, daha ayrılık acısını atlatamadığı düşünülen Murat Dalkılıç'ın, Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açtığı haberleri magazin basınına bomba gibi düşmüştü. Büyük aşkın ilk belgesi ortaya çıktı.

İLK JEST GELDİ!

Bir törende ödüle layık görülen Hande Erçel'in başarısına aşkı Murat Dalkılıç kayıtsız kalmadı. Ödül sonrası fotoğrafını paylaşan Erçel'in paylaşımını ilk kez beğenen Murat Dalkılıç sevgilisine jest yaptı.

Ödül töreni sonrası Hande Erçel, Murat Dalkılıç’la aşk iddiaları sorularına “Bunları başka zaman konuşalım” yanıtı vererek söylentileri yalanlamadı.

Bomba aşkın ilk belgesi geldi! ile ilgili etiketler Hande Erçel Murat Dalkılıç Instagram fotoğraf beğeni
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.