Bomba adaylık kulisi: Kemal Kılıçdaroğlu 6'lı masayı dağıtmayı göze aldı mı?

Tv100 ekranlarında gündeme dair konular ele alınırken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkışı gündem oldu. Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun masayı dağıtmayı göze aldığını belirterek, “Kemal Kılıçdaroğlu ‘Oyun kurucu benim, adayım, o zaman masayı dağıtırız’ dedi bence. Onu göze almış durumda Kemal Kılıçdaroğlu” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, tv100.com yazarı Latif Şimşek, Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin, gazeteci-yazar Mustafa Ertekin Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

"MASAYI DAĞITMAYI GÖZE ALMIŞ DURUMDA"

Erkin, ”Sayın Davutoğlu, yılbaşına kadar isim zikredilmeyecek’ dedi. Ben geç kalınmış olduğunu düşünenlerdenim. Bu açıklamaların hepsi şu; Kemal Kılıçdaroğlu ‘Oyun kurucu benim, adayım, o zaman masayı dağıtırız’ dedi bence. Onu göze almış durumda Kemal Kılıçdaroğlu. Bakın bu kadar iddialıyım. Masayı dağıtmayı göze almış Kılıçdaroğlu. 2018’den bu yana partisinden çok ittifakı güçlendiren ve herkesin önünü açan bu arada da toplumla buluşmaya çalışmayan isim” dedi.

Erkin, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“Ben aday olmak istiyorum masa beni isterse adayım deyip 4-5 bunu söylemesine rağmen ses gelmedikten sonra arkasından da kapalı kapılar ardında birtakım toplantılar yapılıyorsa bundan da haberdar oluyor" 

Erkin aynı zamanda 2 Ekim’de adaylık meselesinin görüşüleceğini de söyledi.

Bomba adaylık kulisi: Kemal Kılıçdaroğlu 6'lı masayı dağıtmayı göze aldı mı? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Latif Şimşek Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.