Bolu'da feci kaza! Otomobilde sıkışan 3 kişi can verdi...

Ordu Mesudiye'den İstanbul'a gelmek üzere yola çıkan Çört ailesinin içinde bulunduğu hafif ticari araç Bolu'da tomruk yüklü kamyona çarptı. Kazada otomobilde sıkışan Çört ailesinin üç ferdi feci şekilde can verirken 2 kişi de yaralandı.

Bolu'nun Gerede ilçesinde dün akşam feci bir kaza yaşandı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi vefat etti, 2 kişi de yaralandı. 

Kaza, saat 19.30 sıralarında Gerede-Karabük yolunda meydana geldi.

Gerede istikametine giden Cevdet Çört yönetimindeki hafif ticari araç, iddiaya göre aynı yönde ilerleyen tomruk yüklü Şafak Evcin yönetimindeki kamyona çarptı.

Bu sırada, Ahmet Alp yönetimindeki otomobil de kazaya karıştı.

Kazada, hurdaya dönen hafif ticari aracın sürücüsü Cevdet Çört ile Cevat Çört ve Perihan Çört olay yerinde vefat etti. Aynı araçta bulunan Nurten Çört ile diğer otomobilin sürücüsü Ahmet Alp ise yaralandı.

Bolu'da feci kaza! Otomobilde sıkışan 3 kişi can verdi...

Kamyon sürücüsü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Nurten Çört ile Ahmet Alp, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Bolu'da feci kaza! Otomobilde sıkışan 3 kişi can verdi... - Resim : 2

Hurdaya dönen araçta sıkışan Çört ailesinin 3 ferdinin cesedi ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bolu'da feci kaza! Otomobilde sıkışan 3 kişi can verdi... - Resim : 3

CENEZELER SON YOLCULUKLARINA UĞURLANACAK

Ordu Mesudiye Bayırköy'lü Çört ailesinin 3 ferdinden Cevdet Çört’ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Paşabahçe Gümüşsuyu merkez Camii’den kaldırılarak Anadolu kavağı mezarlığına defnedilecek.

Cevat Çört ve Perihan Çört’e ait cenazeler ise bu akşam saat 20:30 da Esenler Birlik mahallesi nde bulunan evlerinin önünde helallik alındıktan sonra Mesudiye Bayırköy'e götürülerek orada defnedilecek.

Bolu'da feci kaza! Otomobilde sıkışan 3 kişi can verdi... ile ilgili etiketler İstanbul Bolu Ordu kaza Mesudiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.