Bolu Dağı Tüneli'nde 18 araç birbirine girdi: İstanbul yönüne ulaşım durdu! Onlarca yaralı var...

Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza nedeniyle İstanbul istikametine ulaşım durdu. Çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kazada yaralıların olduğu belirtilirken, kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bolu Valisi Ahmet Ümit olay yerine giderek ilk açıklamayı yaptı. Vali 1'i ağır 30 kişinin yaralandığını belirtti.

TEM Otoyolu Bolu Dağı tünel içinde çok sayıda aracın karıştığı kaza meydana geldi.

18 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Tünel, İstanbul istikametine kapatılırken, çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi. Kazada 18 aracın birbirine girdiği belirtiliyor.

KAZAYA YOLCU OTOBÜSLERİ, TIR VE OTOMOBİLLER KARIŞTI

Anadolu Otoyolunun İstanbul istikameti Bolu Dağı Tüneli içinde yolcu otobüsleri, tır ve otomobillerin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Çok sayıda aracın karıştığı zincirleme kazada kurtarma çalışmaları sürüyor.

Bolu Dağı Tüneli'nde 18 araç birbirine girdi: İstanbul yönüne ulaşım durdu! Onlarca yaralı var...

"1'İ AĞIR 30 CİVARINDA YARALI VAR"

Bolu Valisi Ahmet Ümit, yaptığı açıklamada, zincirlemeye kazaya 18 aracın karıştığını, 1'i ağır 30 civarında yaralı olduğunu ve kurtarma çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

Bolu Dağı Tüneli'nde 18 araç birbirine girdi: İstanbul yönüne ulaşım durdu! Onlarca yaralı var... - Resim : 2

"MECBUR KALMADIKÇA YOLA ÇIKMAYALIM"

Bölgede kar yağışının devam ettiğini, ekiplerin yollardaki çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Ümit, "Normal şartlarda yollarımız açık ancak kış şartları nedeniyle kış yoğunluğunun da getirdiği bir sıkıntı var. Bu nedenle bunu bilerek hareket edelim, mecbur kalmadıkça yola çıkmayalım diye tavsiyede bulunabiliriz sürücülerimize. Normal şartlarda yolları açık tutmak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz." diye konuştu.

Tünel çevresinde kazalara müdahale etmek için özel ekiplerin bulunduğunu bildiren Ümit, zincirleme trafik kazası olduğu için takviye ekiplerin de gönderildiğini dile getirdi.

Bolu Dağı Tüneli'nde 18 araç birbirine girdi: İstanbul yönüne ulaşım durdu! Onlarca yaralı var... - Resim : 3

 

 

 

Bolu Dağı Tüneli'nde 18 araç birbirine girdi: İstanbul yönüne ulaşım durdu! Onlarca yaralı var... ile ilgili etiketler Bolu İstanbul kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.