Bolu Belediye Başkanı: HDP istedi diye ben CHP'den atıldım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Fatih Potakal’ın Youtube kanalına konuştu. CHP’den uzaklaştırılması hakkında açıklamalarda bulunan Özcan “HDP istiyor diye atıldım bu partiden” dedi.

CHP’den bir yıllığına uzaklaştırılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan partisi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Fatih Portakal’ın kanalında açıklama yapan Özcan HDP’liye tokat atan polis hakkında da şunları söyledi: “Polis insani duygularına yenik düşmüş olabilir. Duygusal tepki olarak görüyorum. Polis kardeşimizi anlamak lazım. Refleks sonucu bunu yapıyor. HDP’liye normal vatandaş gözüyle bakamıyor.”

HDP’yi ‘terör örgütünün sözcüsü’ olarak gördüğünü söyleyen Özcan, partisinden ihraç edilmesinin nedeninin de HDP olduğunu söyledi.

“HDP İSTİYOR DİYE ATILDIM”

Özcan şunları söyledi: “Ben partiden niye atıldım Fatih bey, ben HDP istiyor diye atıldım bu partiden, bir yıllığına da olsa. HDP’nin milletvekilleri de eş başkanları da ‘Bu faşist ve ırkçıyı atmadığınız sürece bizimle helalleşemezsiniz’ demiş.”

 

Bolu Belediye Başkanı: HDP istedi diye ben CHP'den atıldım ile ilgili etiketler HDP Bolu Tanju Özcan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.