Bolsonaro'dan gazetecilere: Siz şişkoların kurtulma şansı az!

Koronavirüsü atletik yapısı sayesinde kolayca atlattığını söyleyen Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, gazetecileri hedef aldı. "Sizden bir şişko bu virüse yakalanırsa kurtulma şansı çok az" diyen Bolsonaro, "Siz sadece sinsice kaleminizi nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Önceki gün kendisine yolsuzluk ile ilgili soru soran bir gazeteciye, "Senin yüzünü dağıtmak istiyorum" diyen Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, yine gazetecilere saldırdı.

'Brezilya Kovid-19'u yeniyor' etkinliğinde konuşan Bolsonaro, gazetecileri ‘kötü niyetli’ ve ‘ahlaksız’ olmakla suçladı.

‘SİZ SADECE SİNSİCE KALEMİNİZİ NASIL KULLANACAĞINIZI BİLİYORSUNUZ’

Temmuz ayında yeni tip koronavirüse yakalanan aşırı sağcı lider, askerlik geçmişi sayesinde atletik olduğu için hastalığı kolayca atlattığını belirterek, gazetecilere “Ancak sizden bir şişko bu virüse yakalanırsa kurtulma şansı çok az. Siz sadece sinsice kaleminizi nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz " dedi.

Bu olay, önceki gün bir gazetecinin Bolsonaro'ya eşinin banka hesabına Rio de Janeiro suç dünyasıyla bağlantıları olan eski bir polisin para aktardığı iddialarıyla ilgili bir sorunun sormasının ardından geldi. Bolsonaro, düzenlediği basın toplantısında kendisine soru soran O Globo muhabirine, "Aslında yapmak istediğim senin suratını dağıtmak, oldu mu?" diye yanıt vermişti.

Brezilya basınının iddialarına göre 2011 ile 2017 arasında Brezilya First Lady'sinin hesabına en az 89 bin Brezilya reali para aktarıldı.

Bolsonaro'dan gazetecilere: Siz şişkoların kurtulma şansı az! ile ilgili etiketler Brezilya Koronavirüs Korona gazeteci bolsonaro
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.