Bollywood starı Aamir Khan'ın 'Secret Süperstar'ına gişe şoku!

Türkiye'ye gelişi olay olan, gittiği her yerde izdiham yaşartan Aamir Khan, gişede umduğunu bulamadı. Dünyaca ünlü Hintli sinemacının filmi ilk üç günde 46 bin 508 kişide kaldı.

Habertürk yazarı Mehmet Çalışkan'ın haberine göre, Türkiye'ye gelişinde Atatürk Havalimanı'nda izdihama neden olan Aamir Khan, tarihi mekânları ziyareti sırasında ve katıldığı söyleşilerde de yoğun ilgi görmüş, korumalar etrafına etten duvar örmüştü.

İLGİ GİŞEYE YANSIMADI 6 FİLM ARASINDA 5'İNCİ

İki hafta önce İstanbul''a gelen dünyaca ünlü oyuncunun gelen Aamir Khan, yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ancak bu ilgi oyuncunun yeni filminde gişeye yansımadı.

Dünyaca ünlü Hintli sinemacının filmi Süperstar, vizyona giren 6 film arasında ancak 5. olabildi ve ilk üç günde 46 bin 508 kişide kaldı.

MV5BMDc4NTM1NzAtN2FkMy00YTFiLTk4MjUtYmM1OGVmMTZiZjgxL2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMjM1NjkwMDI._V1_

SECRET SÜPERSTAR'IN KONUSU

Zaira, umut dolu ve tutkulu bir şekilde şarkıcı olmak isteyen bir genç kızdır. Genç Zaira sesini tüm dünyaya duyurmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Genç kızın annesi de onun en büyük destekçisi olarak arkasında durmakta ve Zaira için moral kaynağı olmaktadır. Fakat her şey genç kızın babasının gitarını bulmasıyla bir anda tersine dönecektir.

Genç kız hayalini gerçekleştirmek için peçe takarak, amatör olarak videolar çekmeye ve bu videoları Youtube’a yükleyerek sesini tüm dünyaya duyurmaya çalışmaktadır. İşte tam bu noktada devreye Aamir Khan girmektedir. Hindistan’ın en büyük oyuncularından birisi olan ve “Taare Zameen Par” isimli muhteşem filmde de öğretmen rolüyle karşımıza çıkan genç oyuncu, Zaira’nın hayallerine kavuşabilmesi için ona yardımcı olacak ve bir neci öğretmenlik yapacaktır.

Oyuncular: Zaira Wasim, Meher Vij, Aamir Khan, Raj Arjun

Yönetmen: Advait Chandan

Senarist: Advait Chandan

Yapımcı: Aamir Khan, Kiran Rao

Müzik: Amit Trivedi

Bollywood starı Aamir Khan'ın 'Secret Süperstar'ına gişe şoku! ile ilgili etiketler Hindistan Bollywood Sinema aamir khan zaira wasim secret superstar hint yeni film
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.