Bölgesel Amatör Lig eşleşmeleri belli oldu mu? Takımlar kimler?

Bölgesel Amatör Lig eşleşmeleri belli oldu mu? Bölgesel Amatör Lig (BAL) normal sezonun sonlanmasının ardından bir çok takım play-off eşleşmelerinde gelecek rakiplerini beklemeye başladı. 10 gruptan oluşan ligde lider çıkan takımlar, kendi aralarında maçlar yapacaklar. Eşleşmeler araştırılmaya başlandı. İşte Bölgesel Amatör Lig eşleşmeleri belli oldu mu? Takımlar kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Bölgesel Amatör Lig eşleşmeleri belli oldu mu? Kura çekimin 24 Nisan tarihinde yapılacağı Bölgesel Amatör Lig yani diğer bilinen adıyla BAL Ligi kura çekimleri yarın yapılacak. Bölgesel Amatör Lig (BAL) normal sezonun sonlanmasının ardından bir çok takım play-off eşleşmelerinde gelecek rakiplerini beklemeye başladı. Eleme usulü belirlenecek takımlar için maç yapacakları yer daha sonra açıklanacak. Eşleşmeler araştırılmaya başlandı. İşte Bölgesel Amatör Lig eşleşmeleri belli oldu mu? Takımlar kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Bölgesel Amatör Lig eşleşmeleri belli oldu mu? Takımlar kimler?

2018-2019 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig karşılaşmaları hafta sonu oynanan müsabakalarla sona erdi. BAL 10. Grup’da mücadele eden Zonguldak temsilcileri Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor sezonun hedeflerinin dışında tamamladı. Devrek Belediyespor 5 Mayıs tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Gelikspor ile play-out maçı oynayacak.

İŞTE GRUPLARINI ŞAMPİYON BİTİREN TAKIMLAR

BAL 1. Grup: Ağrı 1970, 2.Grup: Malatya Yeşilyurt Belediye, 3.Grup: Gümüşhane Kelkit Belediye Hürriyet, 4.Grup: Yozgat 1959, 5.Grup: 68 Aksaray Belediye, 6.Grup: Konya Akşehir, 7.Grup: Burdur Bucak Belediye Oğuzhan, 8.Grup: Manisa Soma, 9.Grup: Kocaeli Belediye Derince, 10.Grup: 1877 Alemdağ, 11.Grup: Modafen.

BU SEZON STATÜ DEĞİŞTİ

Bölgesel Amatör Ligde son yıllarda takımlar 12 grupta mücadele ediyordu. Ancak bu sezon 11 grup vardı. Bu sezon play-off statüsü de değişti.

1.TUR müsabakalarında 11 şampiyondan 3 tanesi bay geçecek, 8 takım eşleşecek. Galip gelen 4 takım 3. Lig’e yükselecek.

2.TUR: Yenilen 4 takımın yanı sıra ilk turu bay geçiren 3 takım olmak üzere toplam 7 takım bir araya gelecek. 7 takımdan 1 tanesi 2. Turu bay geçirerek 6 takım eşleşecek 3 maç oynanacak. Galip gelen 3 takım direkt 3. Lig’de çıkacak. 1 ve 2’nci turlarda 3. Lig’e çıkan takım sayısı 7 olacak.

3.TUR: Yenilen 3 takım ile bay geçiren takım eşleşecek. Galip gelen 2 takım 3. Lig’e çıkacak. İlk üç turda 3. Lige çıkan takım sayısı 9 olacak.

3. Turda yenilen takımlara ise bir şans daha doğacak. Eğer bu takımlar kendi illerinde play-out maçı oynamaları gerekiyorsa bu takımlar da play-out maçı oynamadan gelecek sezon BAL’da oynama şansı elde edecek. İllerindeki Süper Amatör Lig takımları da direkt olarak BAL’a çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig eşleşmeleri belli oldu mu? Takımlar kimler? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.