Boksör Artur Beterbiev, sahneye Erdoğan müziğiyle çıktı

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen boks karşılaşmasında Dağıstan kökenli Rus boksör Artur Beterbiev, maça Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için seslendirilen "Dombra" şarkısıyla çıktı

Moskova'da düzenlenen bir boks karşılaşmasında ilginç anlar yaşandı.

Dağıstan kökenli Rus profesyonel boksör Artur Beterbiev, maça Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Uğur Işılak tarafından seslendirilen "Recep Tayyip Erdoğan-Dombra" şarkısıyla çıktı.

Boksör Beterbiev maça Erdoğan şarkısıyla çıkınca salondakiler büyük şaşkınlık yaşadı. Göktürklerin savaş marşı olarak da bilinen şarkıyı duyan Ruslar ne olduğunu anlamaya çalışırken Dombra şarkısı salonda maç öncesi coşkuya neden oldu.

Boksör Artur Beterbiev, sahneye Erdoğan müziğiyle çıktı ile ilgili etiketler Boks Rusya Cumhurbaşkanı Erdoğan Artur Beterbiev boksör dağıstan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.